Ej kun til julepynt

img_7182opt2.jpg

img_7183opt2.jpg

img_7184opt2.jpg

img_7185opt2.jpg

Denne lille hoppe, er en af vores mange åringer! Hun ligner den store uskyld! Og hun er også sød nok nu, meeen hun præsterede da at kyle Cathrine af lige til en start! Der var hun ikke dødpopulær 😀 Men som det ses, er hun bedårende at se på, og fotogen! Men nu er hun jo ikke kun til pynt, men det vil jo først vise sig senere, i hvor høj grad hun og de andre forstår det….. men hende her, kunne godt bruges ihvertfald. Smuk er hun! Nu vi er ved smuk, var vi lige nede på banen med en af “de små grå” idag – han er bare så smuk, at man næsten ikke kan holde op og kigge på ham, og endnu mere, når han er under rytter faktisk! Idag var det Maria, der fik fornøjelsen og det gik superfint!

Ellers var det dametur igen idag. “Hjorten” og “Louise” fik den store tur, og det var de godt tilfreds med, de to madammer! Søde og sjove er de begge, og kælepotter af rang. Louises tålmodighed med alt det pussen og smøren kan godt slippe lidt op, men man kan ikke lade være at grine lidt af hende! Hun er en charmetrold! Og selvfølgelig fik de deres ration af gulerødder!

Lille Sugarbabe fik også en kærlig hånd idag! Det er faktisk første gang jeg sådan har “fat i” hende, men hun var sød, ikke spor der. Blev børstet og fik dækken på igen!

Og så var der den berømte walker – midt i det hele inden jeg ordnede Louise, kaldte Rum, at der altså gik to heste i samme rum i walkeren! Hvem der er kravlet ind til hvem, vides ikke, men Louise havde fået selskab!! 😀 Så jeg måtte over og flytte rundt på tropperne – eller flytte hende, for hende kender jeg, den anden var en af Sørens heste! Det blev gjort, og så holdt de sig på “dydens smalle vej” for resten. Senere havde jeg fornøjelsen at hente Lui og “Tenfore”, og de er også bare dejlige! Vi havde også besøg idag, var en tur på banen og til bageren, så man kan da vist godt sige, at jeg har været travl!

Efterfølgende har jeg handlet lidt og nu sidder jeg her, men vil ind under dynen og slappe lidt af, jeg er faktisk træt nu! Mit køleskab kommer imorgen – jeg er ikke til at styre på 10 tdr. land!!!

2 thoughts on “Ej kun til julepynt

 1. Jane – Som hovedparten af vores åringer, har hun ikke noget navn endnu. Og tilgiv mig, men vi har 9 el. 10 åringer, og jeg kan altså ikke huske afstamning på hver og een. Men jeg skal undersøge for dig! Selvfølgelig! Ja, hun er en smuk “lille ting” helt sikkert! En kvindelig Finish 😉

 2. Hvad er navnet på den røde fuksepige med den store hvide blis???
  Hende vil jeg ha’ med på “følg 10 heste” til foråret.
  Hvem er faderen og moderen???
  Hun er mit billede af “den perfekte hest”, malet inde i hjerneskallen på mig.
  Hun ligner meget min egen Royal Eleven, bortset fra at R.11 er mørkere.
  Hendes føl (11 måneder) Majestic 11. ligner hende på en prik, bortset fra at han ikke har Mullemors “glasøje”, noget som altid gør folk lidt forskrækket. Om et par måneder kommer så en lille “ny” efter Eishin Dunkirk, japansk supersprinter efter Mr. Protector, Amerikas førende avlshingst, og han er lille, kortbenet og ræverød, og med en speed jeg aldrig set magen. http://www.ravdansen.se (klik på Songline, derefter ” se Eishin dunkirk tävla i Japan”), så skal I se “turn of foot”. Så det kunne jo være, at jeg omsider får min drømmehest: Fuks med stor hvid blis. Så bli’r jeg bare helt ekset. Dreams comes true – sometimes.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.