Jeg fik den sidste…..

img_7158opt.jpg

img_7159opt.jpg

Jeg tog en tur “ud i samfundet” igår, for at kigge efter om der skulle være en lyskæde med farver på! Sidst jeg var heldig at finde en lyskæde, var i Jysk, så jeg begav mig derud, og ganske rigtigt, de havde lyskæder! Men den farvede model, med blink i flere varianter var der kun en tilbage af – så den var lige til mig! Og nu er der dælme lys over land ude på altanen. Faktisk skulle jeg have en til juletræet, for hold op, hvor er den flot. Men så kan det være, at den kan komme på træet næste år og så noget andet på altanen – flot er den ihvertfald! Jeg er den eneste i hele ejendommen, der har lys på altanerne – hvorfor forstår jeg jo ikke, det er så festligt 🙂

Det med den sidste, gælder åbenbart også de der Julekrybbefigurer, for jeg har holdt øje med om der var flere, og jeg har endda spurgt igår også! De er udsolgt! Jeg ville have købt som gave, men det er slut og til en her der nævnte, hun gerne ville have, men at der var udsolgt i hendes SB. Så vil du have, så skal du allierer dig med nogen udenbys, der måske har i deres Superbest! Men jeg er ihvertfald glad for mine!