Jeg hentede den igår

9788702062281_fs.jpgHarry Potter og Dødsregalierne – det var også derfor jeg skulle på biblioteket! Jeg elsker Harry Potter bøgerne, og jeg glæææder mig til at læse den sidste, omend jeg jo kun kan være ked af, at det er slut, men så kan jeg passende begynde forfra, for huske det hele, det kan jeg ihvertfald ikke alligevel, og med 7 bøger i dette facinerende univers, så går det nok. Så den vil jeg gå ind og begynde på, mens jeg venter på det nye køleskab.

Jeg er træt som 20 alderdomshjem idag, så en lur, skal der også presses ind i programmet. Lidt Julemails havde jeg også tænkt, skulle smides afsted idag, men lad os nu se, hvor meget jeg får gjort.

Imorgen kommer nevøerne, der ellers på traditionens smalle sti plejer at komme den 21., men søster og svoger havde en pasning behov, så det blev rykket til imorgen. Bestillingen lyder som vanligt på Boller i Karry, så jeg har tænkt, jeg ville koge bollerne, så de er klar til imorgen. Det er sådan set det mest tidskrævende ved den ret, hvis man skal sige det sådan. Om formiddagen kommer en god ven til kaffe, så jeg skal ihvertfald have hvilet ud til imorgen så jeg er frisk til gutterne kommer!

4 thoughts on “Jeg hentede den igår

  1. Susan – Tak, jeg er igang, og jeg glæder mig også! Jeg skal ikke noget rigtig her i Julen udover Juleaften, så jeg regner med at bruge megetg af tiden på at læse HP. Jeg har læst dem alle og jeg synes, hver og en har været en oplevelse… 🙂

  2. Glæd dig. Den er mindst lige så god som de andre. Faktisk blev min far og jeg enige om at den er bedre, det virker som om hun har været mere motiveret til denne bog end til den forrige 🙂

    Både min far og jeg læste den på en lille uge – fordi vi var nødt til det, jeg skyndte mig for at den kunne være klar til min far og min far skyndte sig for at vi kunne få den med videre på ferie så Christian og Cathrine kunne læse den 🙂

  3. Jeg kan sende dig en liste over en helt masse andre gode bøger, når du bliver færdig med Harry Potter 🙂

Der er lukket for kommentarer.