Ryaniar’s flyvende Julegodter!

ryanair1611_468x557.jpg

Jeg synes dælme de er flotte, men det er så bare mig! Er sikker på, mine mandlige læsere giver mig helt ret – og så endda til et godt formål! Men der er bare nogen, der aldrig kan tåle den slags, ganske som sidst! Get a life! Du kan se de flotte stewardesser her!

5 thoughts on “Ryaniar’s flyvende Julegodter!

  1. Trusru og Tina Poulsen – Som I ved, er vi helt enige! Tina dog tror jeg nu, at det OGSÃ… i høj grad er op til skole og forældre især, at indpode pigerne sunde værdier. Der har jo altid været reklamer med kvindeidealer, der var mere el. mindre svære/umulige for de fleste at leve op til.

  2. Jeg synes nu også de er flotte! Jeg fatter ikke at nogen synes kalendre er et problem, da pigerne ganske frivilligt stiller op til det og det mest er mænd der køber dem og har dem hængende!

    HVIS jeg skal blive harm over noget er det da alle de reklamer der hænger i 100% størrelse ved busstoppesteder osv. Med halv eller helnøgne kvinder, lige op i fjæset på små skolebørn. Og de magre modeller i ungdomsbladene der gør at unge piger tror man skal være så sygeligt tynde!!

    Næææ lav de nu bare nogen flere hotte kalendre… de er da meget flotte de billeder 🙂

  3. Emnet har vist været oppe tidligere med JBS reklamen..

    Der argumenterede du fint med brandmandskalenderen. Der er ikke noget ondt i ovenstående synes jeg, det ændrer ikke mit syn på kvindekønnet. Det er endda til et godt formål det her, tror at man skal passe på med ikke at blive for hysteriske og ryge i en dyb moralgrøft.. Det er jo ingen som er tvunget til billederne og jeg nægter kategorisk at tro på at bare en eneste mand har fået et forkvaklet kvindesyn bare pga. af billederne.. En forkvaklet kvindesyn laves typisk allerede i barndommen hvor barnet ser på de voksnes dårlige adfærd og tager ved lære.

Der er lukket for kommentarer.