Tilbageblik – Guatemalarejse

joern-bie-san-salvador-1996o.jpgJørn Bie San Salvador 1996

Ovensiddende foto, er uden tvivl et af de bedste portrætter, jeg har taget, hvis ikke det bedste! Jeg er selv helt vild med det billede! Billedet er taget på min tur til Guatemala – en tur, jeg har nævnt før, omend der er rigtig meget, der er ufortalt endnu! Faktisk har jeg ledt efter den dagbog, jeg skrev på turen, men kan ikke finde! Jeg håber meget, meget at den ligger i en af de flyttekasser med bøger, der endnu ikke er kommet op! Ellers bliver jeg meget ked af det!

san-salvador-lottes-have-19.jpg
San Salvador 1996

Den her tur, var og er mit livs tur, og en jeg ofte tænker på. Jeg var lige forbi Jørn’s hjemmeside, der har været opdatering på, så jeg skulle se “det nye look”! Iøvrigt en flot hjemmeside, der reflekterer ham som person rigtig fint. Og ligeledes skulle jeg se om Kirsten – hans kone endelig har fået sin side op, og det har hun! Han er lige så sød og rar som hans portræt giver indtryk af, og eftertænksom, vis og sjov skam også! En mand jeg var og er meget glad for, jeg fik mulighed for at lære at kende, på så en unik måde. Ligeledes hans kone Kirsten Brabrand, som egentlig var årsagen til, at jeg tog på den her tur. Jeg havde været til et utal af foredrag med Kirsten, noget jeg altid fik meget ud af. På det tidspunkt kommer turen til Guatemala frem i lyset, og jeg vidste bare, at jeg skulle med på den tur! Og det er jeg stadig utroligt glad for, at jeg kom. Mere om den tur senere, når jeg som sagt før, får scannet nogen af de mange fotos (17 film af 36 billeder) ind!

0

2 thoughts on “Tilbageblik – Guatemalarejse

  1. Madame – Faktisk nåede vi jo at besøge 3 lande: Guatemala, El Salvador, hvor San Salvador er hovedstaden og Honduras! Det var fantastisk, det lover jeg dig!

  2. Det lyder som en helt fantastsik oplevelse at beøge San Salvador! Jeg er spændt på, hvad du fortæller om turen, når du får scannet lidt billeder ind.

Der er lukket for kommentarer.