1. års fødselsdag 13. december

happy_birthday_04.gif

Jeg har lige opdaget det! At bloggen her, havde 1. års fødselsdag for 2 dage siden. Jeg har sådan tænkt engang imellem, at det da måtte være snart, uden at få det undersøgt. Og så idag kom jeg lige til at lure rundt i maskinhuset, og så, at det faktisk var for 2 dage siden. Der er sket meget IRL og på bloggen i den tid.

Jeg har nydt det, og nyder det stadig – så jeg har ingen planer om at droppe den. Og heldigvis er der også mange, der læser med. Lidt svingende antal, også efter, hvad jeg skriver om selvfølgelig, men meget længe ikke under de 100 besøg dagligt og i skrivende stund ialt 33.972 besøg – slet ikke så ringe endda! Tak for alle de søde kommentarer (gerne endnu flere), og tak til alle de søde blogmennesker, der har hjulpet til og stadig hjælper!!! Vi napper ihvertfald et år mere i blogland! 😀

19 thoughts on “1. års fødselsdag 13. december

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Claus – Jamen tusind tak skal du have!! Jeg er skam også glad for den, lige nu pynter jeg Juletræ og prøver at få skidtet til at makke ret 😉

 3. Hej Deborah
  Du er osse velkommen til at slette min kommentar,for det er træls når sådan noget “pynter op” på bloggen på denne måde 🙁
  Hygge fra Birgit

 4. Kære Allesammen – Tusind tak for søde hilsener! Dejligt I nyder at følge med, og vil fortsætte med det! 🙂 Jeg kan jo kun gøre, hvad jeg føler for, og så håbe, at andre synes, det er værd at læse!

  Birgit – Vedkommende “sure opstød” har jeg, som du ser fjernet! Det er en syg person, der hærger her og andre steder, og jeg troede egentlig, at jeg var sluppet for vedkommende, men ak nej! Jeg må kigge på mine muligheder! Nej det er selvfølgelig under forskelligt navn etc. hver gang!!!

  Catarina – Det er fordi jeg flyttede nogen gamle indlæg fra en blog, jeg havde et andet sted, herover!

 5. Tillykke med blog fødselsdagen 🙂

  Jeg havde selv blog fødselsdag i sidste måned. Jeg hygger mig også med at skrive og bliver ved så længe lysten er der.

  Jeg troede bare det var til februar den havde fødselsdag, og så ville fylde 2 år, da dit arkiv starter med februar 2006.

 6. Hej Deborah
  Ihhh…glemte liiige …
  At der da selfølgelig skal lyde et kæmpe STORT TILLYKKE med din blogs 1-års fødselsdag.Håber du bliver ved for der er altid så dejligt at “surfe rundt” og se alle de skønne heste og følge lidt med hvad der foregår derovre i den del af landet:)Ja, og maden du laver i denne tid er godt nok inspirerende, den kan jeg godt lide at “kigge” lidt med på og få inspiration til egne kødgryder. Jo, din blog er helt fantastisk, det er lige det den er.
  Håber jeg på et tidspunkt kan få overskud til at få mig en lille blog…
  Tillykke fra Birgit

 7. Hej Deborah
  Ja, undskyld jeg ikke har vist mig et stykke tid (skriver lige brev en dag)
  Hold da op hvor kan folks kommentar da være noget forfærdelig noget…jeg er godt nok helt flov over ovenståendes kommentar. Det er jo ikke engang værd at kommentere på overhovedet. Men rart at se hvordan folk kan finde på at “te” sig i blogverdenen. Håber der er en legal afsender bag dette “sure opstød”,men det er der jo nok ikke.Tænk at sidde og være så indædt en “dommer” over een som hun ikke kender en snus til.Sidde og være misundelig på dig uden at vide spor om hvad dit liv indebærer af sygdom og andre ting som kun vedkommer dig. Gid denne kommentator må få “sit” at slås med, for så kan det være at vedkommende kommer lidt herned på jorden, hvor vi andre vi befinder os.
  Gode tanker og venlige hilsner
  fra Birgit

 8. Tillykke med et års dagen. Fortsæt endelig med at skrive, jeg nyder at følge med, også selvom jeg ikke får kommenteret. Jeg føler efterhånden, at du er en af mine bekendte.

 9. Stort tillykke med fødselsdagen 🙂 – Det er altid hyggeligt at kigge ind og læse dine indlæg og kigge smukke billeder, fortsæt endelig med det <:-p

Der er lukket for kommentarer.