Alene igen

woman_at_computer.gifNevøerne er taget hjem og jeg har fred og ro til “mit”! Bl.a. fik jeg lige smidt et par musikalske indtryk fra igår, og nu er jeg godt nok træt i mit hoved. Jeg har for SIDSTE gang forsøgt en af de her allergipiller, og det dutter bare ikke! Jeg bliver bims (ja, ja mere end jeg er – jeg kan vel lige så godt selv sige det) i hovedet af dem, så ingen vej udenom en tur til Dr. Jan!

Imorgen skal min hr. fader og jeg en tur i Metro fra morgenen af, der er nemlig et RIGTIG godt tilbud, vi skal have fingre i. Jeg skal lade vide, når jeg kommer hjem igen, om det lykkes!!! Lige nu så jeg mig overvundet i det, men hvis jeg får hvilet og går tidligt til ro, går det nok, og så er virkningen af den skide pille jo også væk! Håber I har en god dag derude!

0

3 thoughts on “Alene igen

  1. Judith – Dem jeg har prøvet nu her, skulle også være uden den bivirkning, ligesom dem før!!! 🙁 Jeg er bare vildt sart med sådan noget! Men jeg skal have dem i baghovedet og tak for du skrev det! 🙂

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.