Film og hygge

img_7199opt.jpg

Vi hygger os drengene og jeg! Igår så vi film, efter vi med stort besvær fandt 2 egnede i den nærmeste Blockbuster butik. Men det lykkedes da! Den ene så vi igår aftes var faktisk meget sjov! Her til morgen har drengene set den anden, og nu vil jeg så gå i bad, mens de hygger med fjernsynet.

Igår blev der indtaget store mængder boller i karry af os alle, og vi nød det! Her til morgen har drengene spist masser af boller med pålægschokolade og drukket te. Uhm det er godt! Jeg har også fået min morgenmad, og drukket min te.

Nu er der kun kort tid til de bliver hentet, så jeg vil suse i bad, og så skal de også lige have tøj på, til deres far kommer – God lørdag for nu!

0

2 thoughts on “Film og hygge

  1. Kaja – Man bliver godt nok træt, når man ikke er vant til at have dem, selvom de både er søde og nemme! De havde selv valgt film, og de faldt begge i god jord! Jeg trænger også til at slappe af, for der har været sket noget hele weekenden nu! 🙂

    0
  2. Vi har også haft børn på besøg. Jeg havde købt to dvd’er, en med Disneys juleshow og en med Muppets også en julefilm. Sidstnævnte var de ikke imponeret af, de er måske ikke gamle nok 8 og 6 år. De vågnede meget tidligt i morges, nu er de kørt hjem og jeg trænger til at slappe af. Vi har også haft frokostgæster, så det krævede lidt forberedelser.
    Hav en god aften.

    0

Der er lukket for kommentarer.