Flere flotte piger og The Benefits

Jeg så godmorgen Danmark igår og der var klip med en ny gruppe – The Benefits! Den er dansk, og de har lige skrevet kontrakt med stort pladeselskab, og fået vildt meget ros for deres nye video – du kan jo selv se, hvad du synes. Drengene og de usnerpede piger, vil kunne lide de dejlige piger, der også er i videoen! Musikken er nok ikke “lige mig”, men jeg synes, det er okay!

2 thoughts on “Flere flotte piger og The Benefits

  1. Ja det kører for dem. Kasper spillede indtil for nyligt med Ilang, men han var selvfølgelig nødt til at prioritere det band fra, for at ha’ tid til Benefits. Det kan man jo ikke fortænke ham i. Han synger dejligt, og jeg tror pladen vil indeholde mange fantastiske sange – som er i en lidt anden stil end deres første single.

Der er lukket for kommentarer.