Det lykkedes – nu også bærbar!

acerextensa5220_01.jpg

Her til morgen var jeg tidligt oppe! Eller sådan da tidligt! Jeg kunne ihvertfald godt have sovet noget mere! Men jeg havde en aftale! Far havde set bærbar computer til uhørt billig penge i Metro, så afsted gik det, og ud og stå i kø. Vi var nummer 2 til at komme ind i butikken, men vi gjorde så det, at jeg spænede i forvejen og stillede mig i kø i butikken! Klogt gjort! Inden vi havde forladt butikken var de udsolgt – Den hedder Acer Extensa 5220! Jeg havde bare ikke lige forudset, at den har trebenet stik, så jeg kan ikke få den sat til, så det skal lige løses før den kan tages i brug. Her idag finder jeg nok ikke en el-butik åben! Men jeg mener, der måske ligger en forlængerting i bilen der duer, og så er den jo plingeling! Vi må se, men i hus, det er den! Vi købte så en til far også selvfølgelig, så han også kan komme på den galaj!!

0

14 thoughts on “Det lykkedes – nu også bærbar!

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » At vænne sig…

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Det var dog megairriterende

 3. Kaja – Jeg fandt et stik! Men jeg kan ikke få nettet til at virke, og jeg mistæner, som Trusru er inde på at selve maskinen slår det fra! Men jeg må lige høre ham, om han evt. kan hjælpe, for der slipper mine evner op!

  Trusru – Yep, det er lige præcis der det går galt tror jeg. Ihvertfald kan jeg se, at det er maskinen der slår fra på en el. anden måde – kan du hjælpe??? Som jeg skrev ovenfor, der rækker mine evner ikke.

  Helle K. – Tusind tak også til dig for gode ønsker! Min stationære, som jeg også har, og som intet fejler, er også Acer både computer og den flotte fladskærm. Tastaturet – logitech! Så jeg skal stadig bruge den også, men lige nu kunne det jo været lidt sjovt at få den bærbare til at du 😀

 4. Tillykke med din bærbare – jeg er SÃ… misundelig. Min datter har en acer bærbar og den har holdt til hendes skolearbejde og alt det andet i 2 år nu uden problemer. 🙂

 5. Held og lykke med den.. Har haft gode erfaringer med at gå uden om ACER utillity programmet og koble på via den indbyggede i Win..

 6. Tillykke med maskinen. Håber du fandt et stik, alt andet er næsten uudholdeligt. Butikkerne har haft åbent i dag, hernede i hvert fald.
  Om ikke andet helt og lykke med maskinen.

 7. Kære Alle – Tusind tak for gode ønsker og tillykker! Jamen den er megalækker, jeg kan bare ikke få nettet op og køre, men det er sikkert mig, der e en kluddermikkel! Det skal nok lykkes, men nu er jeg nødt til at slutte, for mit hoved er stået helt at i forsøget på at få det til at virke! Må ringe TDC imorgen og få lidt hjælp!

  Jeg er godt nok spændt på, om min far kommer igang el. hvad!

 8. Skønt, og stort tillykke – det er et godt køb (har jeg hørt – jeg er jo gammeldags og har en stationær 😉 ) er en lille bitte smule misundelig, hehe

 9. Hej Deborah
  Ja men det bliver din far rigtig rigtig glad for,hvor er det skønt når vores forælder de har mod på at gå igang med PC-verdenen. Min far gik ned i Kvickly i forrige måned og købte en Acer og de er allerede i fuld gang med at lave lidt mail.For som min mor på 70 år hun sagde til mig. Hvis de skulle have en change for at lære det, så skulle det være NU:)
  Nu glemmer jeg jo helt at ønske dig TILLYKKE med den bærbare.Det er sørme da skønt 🙂 Nu kan du så rigtig sidde og hjælpe ham via tlf.,til gavn og glæde for jer begge to. Glæder mig på jeres vegne:)
  Hilsen Birgit

 10. Tillykke med de nye legetøj 🙂 og velkomme til den bærbare verden.

  Her i hytten er vi oppe på 5 bærbare i brug og tre som er mellem 2 og 3 år gamle i reserve. Her er der ingen af os der vil tilbage til de stationære mere.

Der er lukket for kommentarer.