Manic Monday

mandagsfriske-madammer.jpg

Det har været en dejlig, men lidt hektisk dag idag. Både sådan personligt for mig, men også i stalden. Vi har travlt med alle åringerne, som dog er søde, søde! Her ovenfor er det Sin Choko som hyggede sig på folden i en grad, der gejlede de andre madammer på Walkeren op, så det var en hel opvisning en overgang. Lille Choko endte med at være ganske svedig af al den aktivitet, så ind måtte hun og have andet dækken på og tørres lidt! Men nu er hun også pænt langhåret.

De der friske madammer skulle dels ud i walkeren, og ind igen, og eftersom de jo var friske, så var den mindste anledning til lidt hoppen og springen rundt jo lige til at gribe, og det blev den så. Det gik, men der var “liv i kludene” – jeg behøver vist ikke sige, at med drengene var det stort set samme historie…*SMS*

Jeg havde lige fået en idé her idag, og det var, at jeg jo måtte op og sige “God Jul” til Finish, og nu havde jeg jo bilen, så kunne det lige så godt blive idag, når jeg alligevel var på farten. Først kørte jeg hjem og fik lidt frokost, og så kørte jeg forbi Galopsportens hus, for jeg kender en der, der skulle have en lille opmærksomhed, og så kunne jeg lige så godt køre forbi med det fremfor at sende. Så det gjorde jeg, og gave og kort faldt i god jord. Det er jo altid sådan lidt spændende, men jeg havde købt et lille sæt til deres lille dreng, til brug om nogen mdr. Jeg ville selv være blevet glad for det, og det var sådan set det eneste, jeg havde at gå efter. Så var det jo heldigt, at det faldt i den grad i god jord. Også hyggeligt at komme en tur derned. Filip ved utroligt meget om sporten og man kan hurtigt komme til at sludre. Men han skulle jo trods alt arbejde.

Så begav jeg mig nordover op til Finish. Intet problem at finde derop, og trafikken var på det tidspunkt menneskelig! Good Girl var den første udover den ene vovse, der mødte mig! Hun vrinskede, og ville gerne ind. Den kunne jeg ikke klare, eller det vil sige, det kunne jeg godt, men jeg tager ikke bare folks heste ind uden det er aftalen, og så var der lige alle de andre, der også ville ind! Så hun måtte pænt vente til “mor el. far” dukkede op. Det blev Jens der dukkede op, og så kom hun til gengæld først ind. Man er ikke løbsdronning for ingenting, og al gang foregår i piaf! Og hvis hun så også lige kunne få Jens en tur ud i det værste mudder på vejen også, jamen så var det jo perfekt. Men ind kom hun og så gik det slag i slag med resten. Da vi nåede til Finish tog jeg ham ind. Det er jo så nemt, så det er helt utroligt. Jeg fik iøvrigt også givet Hong Kong mad – han er så glad for sit foder! Hyggeligt at se de andre heste også. Bare at stå og betragte deres indbyrdes kommunikation på folden inden Jens kom, var sjovt. Finish kan sandelig godt sige fra nu, og sætte sig i respekt! Men det er lidt koldt til den slags iagttagelser – Jens og jeg blev enige om, at det endog var meget, meget koldt! Så jeg blev ikke overvældende længe. Jeg gav alle i Finish stald lidt Gulerod, og så fik Finish selvfølgelig størstedelen, og så stod jeg og sludrede lidt med ham, mens han spiste. Det er nu også hyggeligt. Han er stadig den smukkeste hest, selv smurt ind i mudder, bliver det ikke smukkere! Han kom hen til mig så snart jeg kaldte idag, men når de andre så kom og ville blande sig, så blev han dælme godt nok sur. Så jeg gik min vej igen og ventede med at sludre med ham, til han kom ind. Der var ingen grund til at skabe konflikter.

Så har jeg set ham inden Jul den kære Finish og det var dejligt. Nu vil jeg gå ind og slappe lidt af – jeg har fået en drønende hovedpine! Så computer og alting får vente til imorgen, hvor jeg til gengæld planlægger at kaste mig over den promte, så jeg kan have glæde af den i Julen.