Busck og BZ’er

Jeg læste lige, at Boghandlen Arnold Busck vil sælge en Jagtvej 69 kalender. Jeg håber ALLE, der er imod det og de unge, der ter sig sådan vil boykotte Arnold Busck!! Der er rigeligt med andre muligheder!

3 thoughts on “Busck og BZ’er

  1. Jeg kan nu heller ikke se hvorfor man skal boykotte en boghandel pga det. Som Pernille siger, er der ytringsfrihed, og man vælger jo selv sin holdning og om man vil købe skidtet.
    Jeg køber den ikke, men jeg holder af boghandelen så selvfølgelig vil jeg da købe mine andre bøger derinde.

  2. Arnold Busck sælger ganske givet også biografier af Hitler, George Bush og andre af historiens største syndere. Ligesåvel som de sælger ligegyldig tøselitteratur. Kunst og litteratur er bredt – og selvom man ikke er enig skal der jo være plads til det hele, det er ytringsfrihed som vi sætter så højt i vores demokrati.

Der er lukket for kommentarer.