Det var dog megairriterende

Som en vedvarende hovedpine, jeg har tillagt mig!! Den startede igår, og den er trods god nattesøvn og hovedpinepiller både igår og nu her ikke blevet det mindste bedre 🙁 Jeg har 10.000 ting, jeg gerne vil have lavet, så det irriterer mig. Men det går vel over igen?

Første projekt må være at få givet Garbo noget morgenmad – det har hun nu bedt for længe. Noget kaffe indenbords, og så må jeg se og få styr på den computer, og så må vi se, hvad ellers jeg når. Jeg har noget, jeg skal vise jer, men det kommer lige om lidt senere…..

6 thoughts on “Det var dog megairriterende

 1. Birgit – Jeg kan så glæde dig med, at de ikke dufter, og hvis de gør, er det så svagt, at jeg ikke har noteret mig det. Jeg kan heller ikke tåle duften af liljer, jeg får dundrende hovedpine!! 🙁

 2. Jo, men det er godt der kan “rettes” lidt til i kommentarerne, så kan jeg godt slappe af når jeg ved at du ” lige kigger efter “. Meningen kan jo blive lige stik imod beregnet, ved et enkelt forkert ord / tegn. Og mine kommentarer de er altid og vil altid være skrevet i venlig ånd :).
  Ja, det er noget træls noget når tænderne ” gør knuder” og min erfaring er, at det altid sker på de mest ubelejlige tidspunkter. Min kindtand den knækkede af sidste jul, men det gjorde jo i det mindste ikke ondt. Håber virkelig du snart må blive pinen kvit.
  Sikke flotte Amarylis du har købt, jeg er virkelig blevet ” inspireret “,så nu må manden liiige slæbe nogen med hjem til mig næste gang han skal til ” staden “.Tænkte på om de dufter stærkt, da min allergi ikke kan klare at være i nærheden af eks. liljer…atjuuuu og det der er værre. Og lige i øjeblikket da holder jeg næsten ” medicin-fri “, så det ville være træls om de laver reaktion :(. men ellers kan jeg jo give dem væk, hvis det er.
  God bedring og hygge fra Birgit 🙂

 3. Birgit – Jeg har rettet din smiley, jeg kan rette lige, hvad jeg har lyst til! Brug du bare smiley’erne, det er det, de er der til. Skal der rettes gør vi bare det!

  Tanden er helt sikkert i “udu” og jeg skal til tandlægen imorgen!

 4. Hov…den allerførste smiley den skulle ikke se ” glad” ud..sorry
  Ja men du må hellere få set på tanden. Ikke sjovt liiige op til Jul. Ja nu tør jeg ikke bruge smiley-vil jo ikke gøre “fortræd” med dem.
  Men nu kan den smiley jo nok ikke ændres!!!
  Helsebringende hilsner Birgit

 5. Jamen, det er da træls med den hovedpine. Kommer altid på de mest allermest ubekvemme ubelejlige tidspunkter: 🙁 Sender lige lidt trøst og varme tanker herovrefra.

  Hygge Birgit

Der er lukket for kommentarer.