Godt nyt og skidt nyt

Jeg ved snart ikke, hvilken nyhed jeg skal starte med, men den hovedpine, der plager mig, er nu blevet til en gedin tandpine også! Så det er formentlig det der har været problemet hele tiden. Men kan det løses her kort før Jul? 🙁 Jeg har ringet til tandlægen og ringer selvfølgelig igen imorgen. Jeg har det ikke ret godt, kan jeg hilse og sige.

Det gode nyt er, at jeg p.t. skriver fra den nye computer, og jeg har fået nettet op og køre. Jeg har nogen flotte billeder af min amarylis, der er lige ved at springe ud, og af noget af det fine Julepynt. Men lige indtil vi ser om noget af det smertestillende jeg har taget virker, så må I altså vente, for det er jo ikke alt, der er kommet over på den nye computer.

På andre praktiske planer har jeg fået pyntet Juletræet næsten færdig og vasket op, og det er så det. Med posten idag kom der 2 Julekort idag, begge varmede på en kold dag med tandpine…Jeg må sige, jeg nyder at kunne tage computeren med herind i stuen….. 😀

3 thoughts on “Godt nyt og skidt nyt

  1. Jeg håber, at du får en tid hos tandlægen. Tandpinde er noget af det mest smertefulde – jeg kan huske som barn, jeg stod på hovedet i sofaen fordi jeg ingen steder kunne være p.g.a. tandpinde. Ã…h jeg ønsker mig en bærbar – det ville være så fedt…
    Din blomst er meget smuk.

  2. Øv hvor irriterende med tandpine. Så sanser man ikke så meget andet. Du skal formodentlig ikke gå julen i møde med tandpine. Tandlægen har vel for søren lidt akuttider, ellers må du til tandlægevagten. Sådan en findes der vel i nærheden af dig. På Lolland har vi ingen tandlægevagt.

Der er lukket for kommentarer.