At vænne sig…

ph-10004opt.jpg

Jeg vænner mig langsomt til den nye bærbare – jeg er ikke svær i den retning! 😀 Det mærkes, at det er smart, at have den med sig, og den har været på mit skød hele aftenen. Dog skal jeg passe på, at det ikke bliver for meget, for hovedet, kan ikke holde til uafbrudt brug og hyggen her, selvom det er skønt…..

Der er stadig ting, jeg skal finde ud af, og jeg skal installerer, men det kommer stille og roligt……Hvis bare vi får klaret den fordømte tand/hovedpine, så er jeg overbevist om, at det bliver en dejlig Jul. Og så er der endda et uventet selskab undervejs…med 90%’s sikkerhed – mere, når der er endelig besked. Det glæder jeg mig til….

Hovedet gør ondt, og de gamle knogler knager og brager, men hvad gør det….det Jul, det er cool!! Kan I nu sove godt!

2 thoughts on “At vænne sig…

  1. Kaja – Jeg har kunnet sove, men jeg ville gerne sove igen, for jeg har det ikke ret godt. Som om jeg har feber, hovedpine mere end tandpine her til morgen! 🙁 Jeg har måske formuleret mig forkert, det er en lille komsammen, der er i vente, og ikke her hos mig, men andet steds… 🙂

  2. Håber du har kunnet sove for smerterne i nat. Jeg skal også til tandlæge i dag, et planlagt besøg.
    Det lyder skønt med uventet besøg. Det er dejligt med gode venner og familie.

Der er lukket for kommentarer.