Mors containerfund – Julekuglerne

julekugler.jpg

Julen før mor døde – altså 2003, fandt hun en kasse med gamle julekugler ved containeren. De skulle smides ud. De fejler intet, udover at være gamle, og måske endda penge værd. Det værste ved den historie er, at der var en kasse mere, men den tog mor af uforklarlige grunde ikke! Hvorfor forstår jeg stadig ikke, men pyt skidt! Jeg glæder mig over dem, som blev reddet. Den sidste Jul mor døde, havde hun dem på et lille Juletræ, og det var noget så fint. Nu pynter de sammen med meget andet på mit Juletræ. Her ser I nogen af dem afbilledet. De er ikke så store, men utroligt smukke synes jeg. Englen er hul i skørtet og er også en klokke!

Det kan man altså også få ud af at “klunse” – det var en ting, mor og jeg begge holdt af, men er noget, jeg TVINGER mig selv til at lade være med, for jeg har ikke plads til mere. Det er uhyggeligt, hvad folk smider ud, så jeg skal virkelig lægge bånd på mig selv engang imellem…

4 thoughts on “Mors containerfund – Julekuglerne

  1. Randi – Det undre mig slet ikke! Og du har ganske ret, de er meget smukkere end nogen nye! Det var da den slags, jeg kunne finde på, at samle på, hvis jeg endelig skulle “kaste mig over”noget!! Det glæder mig da, at andre også kan se skønheden i dem 🙂

  2. Jeg siger dig, Deborah – min lokale marskandiser på Vesterbro tager raskt væk 100-150 kr pr. STYK for præcis den slags julekugler, som din mor har fundet. De ER penge værd og så er de så meget smukkere end dem man kan købe “nutildags” 😉

Der er lukket for kommentarer.