Truende tandpine

toothache200.gif

Tandpinen lever i bedste velgående, omend hovedet har det bedre end igår. Det skulle der ret beset ikke meget til for, men stadig. Jeg kom igennem formiddagen og meget af eftermiddagen uden de store skærmydsler, og mærkede stort set ikke tanden. Det skal jeg så lige hilse og sige, at jeg gør nu!! Av for den da! Jeg har hængt lidt meere på Juletræet, og nusset lidt rundt her, men med tandpine, er man altså noget hæmmet, så det bliver ikke til meget mere idag. Et bad har jeg selvfølgelig også fået. Hest lugter godt, men ikke når man er kommet hjem . Jeg tror, de næste dage bliver meget stille, hvis ikke min tandlæge udvirker mirakler imorgen 🙁 – fingers crossed out there PLEASE!

3 thoughts on “Truende tandpine

 1. Newyorkerbyheart – Tusind tak Birthe – jeg har det bedre derhen, at jeg ikke har hovedpine på helt samme niveau, men til gengæld, har jeg monsterondt i tanden!!

  Ihvertfaldd også rigtig God Jul til dig!

  Mange hilsener

  Deborah

  Kaja – Tusind tak også til dig! Jeg håber det ihvertfald, ellers får Julestemningen til at udblive er jeg bange for….

 2. Hej Deborah!

  Arhh, tandpine, er der noget værre?? Jeg føler med dig og håber, at du har fået det bedre…..

  Vil bare lige ønske dig en rigtig glædelig jul 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Der er lukket for kommentarer.