Vi er sprunget ud

img_7306opt.JPG

img_7297opt.jpg

img_7298opt.jpg

img_7291opt.jpg

Her til morgen mødte ovenstående mig, og endda to af slagsen. Nej hvor er den flot min Amarylis! Og så er der endda flere på vej! Også hyacinterne, er sprunget ud i det, men de er så til gengæld ikke imponerende!

8 thoughts on “Vi er sprunget ud

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Hvor der er liv….

 2. 😮 Kaja – Undskyld, jeg har da fået overset, at svare dig her, kan jeg se….

  Nej den har jeg ikke hørt om filmen, men den skal da lige studeres på IMDB. Har aldrig nogensinde hørt om den. Men der kommer jo også så meget, at man er helt svimmel. Selvom den er nu godt nok er “et par dage” gammel.

  Min version er Collectors Edition – det er det, der er forskellen på dem! Så det er bare, hvilken du vil have. Hvis du kigger på omslaget, kan du også se forkel 🙂

 3. Den hedder LOST IN YONKERS på amerikansk. En film jeg slet ikke kender, men den lød meget sjov.
  Gensyn med Brideshead ja den kunne jeg også godt tænke mig, den må jeg lige tage et kig på. Den er fra en anden butik kan jeg se, dem jeg har købt er fra DVDOO

 4. Kaja – Jeg er også vild med Jane Austen og Fornuft og Følelse, er absolut en favorit. En anden STOR favorit, er Julegaven, den første Jul, jeg boede her Gensyn med Brideshead”, som iøvrigt er på tilbud lige nu, hvis nogen skulle være interesseret. Jeg bliver aldrig træt af den! Den øverste kender jeg ikke – hvad hedder den på amerikansk?

 5. Jeg har købt “Min skøre kusine”
  Emma
  Fornuft og følelse
  Persuasion
  De sidste 3 er af Jane Austen, jeg kan godt lide engelske film. Førstnævnte er en amerikansk komedie.
  Det er også svært at vælge, man vil gerne have det hele. OK jeg er ikke så slem til at købe film, jeg får ikke set ret mange, det kniber med øjnene.

 6. Jonna – Ja, det er også dejligt! Det er første gang, jeg har sådan en, nu skal jeg lige læse op på, hvordan det er man gemmer!

  Kaja – De er helt fantastiske! Ja, så må du have lidt flere. Jeg tror iøvrigt også jeg gav 25,- kr. for den her.

  Hvad har du købt for film? Ja, man kan gå helt amok. Var med drengene i Blockbuster forleden,da de var her, og man bliver helt rundt på gulvet. De kunne næsten heller ikke finde noget, det var for overvældende!

 7. Det er nogle imponerende blomster. I Brugsen kan vi købe løg til 25 kr. lige nu, det kunne være, jeg skulle investere i lidt flere.
  Jeg har lige snoldet dvd film for mine fødselsdagspenge. Der er så meget, der frister.

Der er lukket for kommentarer.