Julefoto og Tandkiste

img_7312opt.jpg

Det var helt rart at komme op til den gamle tanddoktor. Har trods alt kendt hende mange år efterhånden. Hun kiggede lidt, og meddelte så, at den jo voksede for langt. Dette var et faktum, jeg ikke lige havde tænkt på, men rigtig nok. Kindtanden under den, havde hun selv elimineret for år tilbage, iøvrigt under stor ståhøj. Mine tænder er kæmpestore og de sidder godt fast, og i særdeleshed dem i undermunden! Hun sagde vi måtte have et Julefoto af bæstet for at se, hvad der rørte sig.

Det viste at den ganske rigtig var vokset sig for lang, og så var der et MEGA hul i den så der var åbent ind til tandbenet. Så skulle den reddes var det en rodbehandling, men hun synes, jeg skulle få den ud, når jeg alligevel ikke bruger den til noget. Og det kan der være noget om, så ud kom den, og relativt let! Den kom så i det vi lynhurtigt døbte en tandkiste, og den ses ovenfor. Det er ikke, at I ikke må se tanden, det må I godt, men den er ikke særlig lækker, med blod på og sit kæmpehul midt i det hele, men nu har I også set en tandkiste!! 😀 Og nu vil jeg gå og hvile mig på sofaen, hvor jeg har tænkt mig at blive idag ihvertfald. Stalden er bandlyst til efter Jul – infektionsfare!

5 thoughts on “Julefoto og Tandkiste

 1. Jesper – Jeg ville ønske, jeg vidste, om det er en Jesper jeg kender (tror jeg ved hvilken)! For emailen ser ikke “rigtig” ud – og hvorfor så lige det, når den ikke bliver afsløret her? Men ihvertfald tak for hilsen, og ja det var godt, det ikke var mine fortænder. Også rigtig God Jul og Godt Nytår til dig! 🙂

 2. Birgit – Det kan være, jeg skal købe noget idag, når jeg skal ud og handle “lidt”!

  Kaja – Ja det var en lettelse, at komme af med den, og det kunne mærkes med det samme. Har det fint idag, og ikke ondt, men kan da selvfølgelig godt mærke det stadigvæk og er lidt “skæv” i hovedet endnu!

 3. Hej Deborah.
  Sikke en lettelse at slippe af med den dumme tand, når den laver så meget ravage. Nu skal du bare rekreere dig, så du er klar til jul. God bedring.

 4. Hej Deborah
  Ja men det er da godt at grunden til tandpinen den er fundet, det glæder mig på dine vegne:)
  Hvis du kommer tanden i noget brintoverilte og lader den være i det natten over, så bliver den så flot hvid. Du skal evt. gøre det ad et par gange. Og så kan du såmænd godt tillade dig at vise den her på din dejlige blog.
  Sikke noget med de tigre…,dem skal man holde sig langt fra 🙁
  Hygge fra Birgit

Der er lukket for kommentarer.