Morgenbestillinger

img_7242opt.jpg

img_7243opt.jpgSøde Sin Cocos, på folden forleden – fik ikke brugt alle fotos af hende, og jeg synes, hun er køn nok til at blive vist igen, og vejret passer på idag også!

Her til morgen har jeg det mindre end godt, men nu er der da hjælp i sigte Gudskelov! Morgenen er blevet tilbragt på sofaen med den bærbare – lige nu sidder jeg plantet ved den stationære, for jeg sidder jo altså godt her i min fine stol, når der skal laves større projekter. Jeg har ikke helbred til at sidde ved den bærbare i ubekvemme stillinger længe ad gangen, det er klart nok. Dertil kommer, at kvaliteten på skærmen her, er sådan ca. 1000 gange bedre. Jeg skal se, om jeg kan rette lidt på den bærbares instillinger, for jeg synes godt nok ikke, den er så tydelig som denne. Men nu er denne også ekseptionelt god, og der ér jo forskel, det ved jeg godt. Det var planen, jeg skulle prøve at få skrevet nogen af de email Julehilsener, der mangler, men hvor meget jeg får lavet lige nu er vist tvivlsomt. Tror jeg vil starte med at gå i bad, så må vi se senere….

Bestillinger går også på reelle bestillinger af bøger. Jeg var jo allerede nået frem til, at jeg skulle have “Hestenes Farver” af Anne Phaff Ussing efter, jeg fandt ud af, hvor spændende et studie det var. Vi taler meget om de forskellige farver nu Hanne og jeg. Det ender med vi bliver helt eksperter. Hun fortalte om en opdrætter fra “gamle dage” der simpelthen avlede efter farver. Og hver sin videnskab – og hvorfor skulle det ikke også kunne spille ind, som så meget andet….det hele hænger jo sammen.

Nå, næste bestilling er så bogen jeg fortalte om igår. “Dyrenes Mennesker” af Jane Aamund, som jeg jo MÃ… eje, når min elskede Finish er deri! Og jeg kunne såmænd have fundet på at købe alligevel. Det er helt utroligt værdifuldt, at få lov at have sådan en hests tillid, som har været så meget igennem. Jeg har prøvet det før, omend det er mange år siden, så glemmer jeg ham ikke heller – Long John jr., som også var skadet på psyken efter frygtelig mishandling. Vi var en håndfuld der kunne og fik lov at omgås ham. Men han havde reageret anderledes på sine traumer end Finish, og det gjorde, at man skulle være på vagt med ham, på en helt anden måde. Alle der kender mig ved hvor glad jeg altid har været for dyr, så det er oplagt at købe den…

Den sidste i rækken blev en Harry Potter. Mest fordi, at så kom jeg over 500 kr. og skulle ikke betale porto. Ikke at den var overvældende, men jeg har for længe siden bestemt, at jeg vil have Harry Potter bøgerne. Og så skal jeg jo starte et sted, og den første er nu ikke ret dyr, så den røg i kurven også – så har jeg fået startet. Man kan sige det er lidt Julegaver til mig selv – ups! 😀 Det kunne være jeg skulle se at få købt en reol til skidtet også 😉

0

3 thoughts on “Morgenbestillinger

 1. Hej Deborah
  Sådan sætter du på “clear”
  Gå i KONTROLDPANEL. tast SKÆRM. tast UDSEENDE. tast EFFEKTER.
  Under:brug flg. metode til at udjævne kanter på skærmskrifttyper,der taster du: CLEAR.
  Jeg tænker den er sat til STANDARD, men det retter du til CLEAR.
  Du kan jo lave det om alt efter hvad du arbejder med på computeren.
  Venlige hilsner Birgit

  0
 2. Hej deborah
  Mht. skærmen: så kan du gå ind i skærmindstillinger og sætte den på ” clear”. Det er godt hvis du sidder og arbejder med din blog. Jeg har læst det hos: slagt en hellig ko”-Liselotte Weller:) Men det er ikke sikkert at det er godt til dit mailprogram, men så kan du jo bare sætte den på ” clear” når du arbejder/ læser blogs:)
  Hygge Birgit

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.