De sidste indkøb

Jeg har været i bad og er klar. De sidste Juleærinder skal ordnes idag. Jeg ville ønske, jeg ikke var nødt til det. Jeg har ikke ondt, men er noget groggy stadig ovenpå gårsdagens tandoplevlese. Nå, det går jo nok. Far kommer med bilen, så det er da en stor hjælp. Jeg vender tilbage senere, så må vi se, hvor meget, af det, jeg har sat mig for, jeg når. Må jo tage det vigtigste først…..god dag til jer derude!!

2 thoughts on “De sidste indkøb

  1. Birgit – Tusind tak for din søde hilsen. Du kan tro det fryder mig, at du nyder hestebillederne. Jeg er jo selv så frygtelig glad for de kære dyr, og hvis jeg kan bringe glæde til andre den vej, er det bare dejligt. Jeg kender skam alt til det med operationer og ingen kræfter!! Tusind tak for de søde ord, det luner!

  2. Hej Deborah
    Jo men så håber jeg at du får en god tur og får det slæbt hjem som julen den jo kræver:)Vender lige tilbage senere for du skal jo lige ønskes en dejlig jul inden den 24 :)Ville egentlig lave julemail, men et par operationer har jo gjort sit til at overskuddet det ikke er der.Jeg har kun orket at sidde og følge lidt med ind imellem. men man føler sig lidt mærkelig tilpas på en måde, når man bare sniger sig ind hos dig,uden at kommentere noget…og alle de dejlige hestebilleder, dem har jeg beundret og glædet mig over i denne tid, hvor der ingen kræfter har været.Dejlig blog du har, det må jeg sige 🙂
    Hygge fra Birgit

Der er lukket for kommentarer.