Av for pokker!

Sidder her kl. jeg ved ikke, hvad om natten og har ondt ad pommeren til. En underlig og meget ubehagelig smag i munden selvom jeg lige har børstet tænder og skyllet med decinficerende og rensende vædsker. Der skal ikke til at blive bøvl med den tand nu! Det orker jeg simpelten ikke, men ondt har jeg. Nu har jeg taget en stærk smertestillende, og så vil jeg gå i seng og sove, sove, sove og forhåbentlig falder det så til ro. Håber det hele er fordi jeg har fartet for meget rundt idag. Det var jeg jo godt klar over, at det måske var for meget. Men hvad skal man gøre, når man er alene og ikke lige har nogen ved hånden – så må man jo bare til det…..Må ligge stille imorgen og skal jeg så nå mere, må det være søndag. Jeg mangler heller ikke så meget. Sætte den nye lyskæde på træet, og svinge støvsugeren lidt og så skrive nogen Julehilsener – men det er også nok, hvis det her smerte-tam-tam skal fortsætte! Hm, nu må jeg hellere skrubbe i seng, så må vi se…..

2 thoughts on “Av for pokker!

 1. Birgit – Nej det kan godt blive lidt meget, når man skal det hele selv. Men det går. Nu vil jeg svinge støvsugeren, INDEN jeg får sat mig for godt tilrette her!!! Men så vender jeg tilbage med lidt fra “livet i Lidenlund”. Også masser af gode helsebringende hilsener til dig. Tak for det dejlige bilelde af din smukke hoppe – hun er rigtig smuk. Du ville nok også finde bogen om farverne interessant?

  Pas også på dig og tak for dine søde hilsener her!

 2. Hej deborah
  Ja det er ikke nemt når man er ene om at ordne tingene-og så lige op til sådan en højtid. Håber det hjælper at du er lidt i ro idag, men ved jo godt selv hvor meget der altid liiige er som skal være klar. Og hvor svært det er at tage hensyn til sig selv, når der er så meget der skal ordnes på så kort tid.
  Kære Deborah… jeg ønsker dig en rigtig GLÆDELIG JUL og jeg håber virkelig at du må få en god aften sammen med dine kære 🙂
  Tænkte at jeg hellere må ønske dig god jul nu, for vil jo gerne være sikker på at du får min hilsen inden jul. Og med den tandpine,ja så ved man jo ikke om du kommer på bloggen.En julehilsen den skal du ihvertfald have, det er sikkert. Pas godt på dig selv kære Deborah:)
  Helsebringende juletanker og hilsner fra Birgit

Der er lukket for kommentarer.