Jul hos mor….

img_7333opt2.jpg

img_7334opt2.jpg

img_7335opt2.jpg

img_7338opt2.jpg

img_7340opt2.jpg

img_7344opt2.jpg

img_7345opt2.jpg

Som før fortalt, så mistede vi mor i 2004. Hun ligger på Hellerup Kirkegaard, og der var jeg en tur nede her til morgen. Jeg var desværre ikke heldig, at få rimfromst, som Liselotte! Men alligevel synes jeg, at der skulle lidt stemning med dernede fra. Og der er pyntet fint til Jul rigtig mange steder! Jeg kunne sagtens have taget mange flere billeder, hvis ikke det var for det faktum, at for det første, var det hundehamrende koldt, og for det andet anede det mig, at jeg kørte på “på pumperne” rent batterimaæssigt! De to nederste fotos er mors grav. Jeg medbragte et rødt lys og kurven med de sovende hyacinter. Resten har far haft med….

Lysene blev tændt, og mor sendt mange kærlige tanker! Savner hende – og da så ganske her til Jul, men det kan jo ikke være anderledes! Vi savner hende allesammen, og imorgen vil min søster tage derned, og far var der igår, men vil vist også med imorgen.

2 thoughts on “Jul hos mor….

  1. Kaja – Det er meget vedmodigt! Heldigvis har jeg mange dejlige minder!! Mine bedsteforældre på mors side, var meget langt væk, og på fars side var mængden af børnebørn ret så overvældende, og så var der bare ikke overskud el. samme mulighed for at få et tæt forhold. Det er klart, du må savne dine bedsteforældre meget, når du er opvokset hos dem!

  2. Det er vemodigt at miste sine forældre. Så er det rart at have gode minder at tænke tilbage på. Jeg savner til stadighed mine forældre og bedsteforældre for den sags skyld. Jeg er født op hos min farmor og farfar.

Der er lukket for kommentarer.