Juleklar!

img_7360opt.jpg

Så fik jeg stort set ordnet det sidste! Der mangler med lidt god vilje måske et par mailhilsener, men intet der SKAL gøres! Det er dælme dejligt! Og tanden er holdt med at gøre knuder! Eller rettere hullet, hvor den sad. Jeg kan da mærke det, men har ikke taget noget smertestillende idag!

Nu tror jeg, jeg vil tage et bad – det kan da vist kun være på tide og så vil jeg hygge mig med Julemusik, Harry Potter og hvad der falder for. Skulle jeg få abstinenser, er der jo altid den bærbare! Jeg bøvler lidt med den, for den har præinstalleret noget Office, og jeg har min egen pakke, og det kan jeg ikke rigtig få til at gøre som jeg vil – slette deres, som alligevel udløber om 6 uger!. Det går nok! Så heldigt jeg har denneher også! Så foreløbig er det mails her!

Nissen er en af 4 – 2 piger og 2 drenge, der sidder på pinde! De er til at stille i blomsterne og der sidder de så og skuer udover det hele! Det er muligt, de er fabriksfremstillede og ikke fint design, men jeg kan nu altså godt lide dem! De ligner rigtige nisser i mit univers!