Dejligt at få gjort og Plaxo

img_6914opt.jpg

Så fik jeg lige ordnet lidt økonomi over webbank, betalt regninger og sådan! Til gengæld fandt jeg så også ud af, at de penge, jeg troede, jeg havde fået retur for køleskabet ikke er gået ind! Så det skal jeg lige have fat i her mellem Jul og Nytår. Men det løser sig vel! De skal da ikke have så mange penge for ingenting!

De sidste par forsinkede Julehilsener er sendt afsted med yndlingsmotiverne, det ene værende Garbo og det andet Finish First! Ikke svært at gætte. Jeg er med på Plaxo.com’s cards, og så kan man tilføje sit eget billede og designe et kort! Kan varmt anbefales, ligesom de har mange søde kort også! Jeg vil iøvrigt gerne reklamerer for Plaxo som sådan, hvilket som hovedformål er en online adressebog! Du får også reminder ved dine venners fødselsdag m.m. De af dine venner, som også melder sig, er du jo så automatisk opdateret med, så meget de nu husker at opdaterer! Så giv det en chance, det er nemlig gratis! Du kan koordinerer med mange andre systemer derinde – noget jeg ikke bruger, men muligheden ligger der!

Nu tror jeg, jeg har fortjent noget frokost og en lur inden jeg skal ned til de firbenede venner og nusse og give dem lidt mad! Iøvrigt kom der invitation til “en drink” her på søndag sammen med dejlige hestevenner. Det glæder jeg mig til!

God 2. Juledag til jer!