Dreamer – Inspired by a True Story (2005)

dreamer.jpg

Dreamer” er en dejlig film for hele familien, med alle de elementer, sådan en film skal have. At det så er en historie, der bygger på livet for en rigtig hest, gør det jo kun endnu mere charmerende, men mere om det senere!

Ben Crane – træneren (Kurt Russel), der står overfor en meget påståelig og usympatisk hesteejer Palmer (David Morse) lige før et løb. Han instisterer på, at lade en meget velanset og talentfuld hoppe løbe, mod trænerens råd. Crane kan mærke på hesten, at der er noget galt! Det går så hverken værre el. bedre, end at hesten kommer slemt til skade. Palmer vil have hesten slået ned, men Crane modsætter sig og tager den dødsdømte hest i delvis betaling for penge, Palmer skylder. Og så starter kampen for at få hesten på benene igen. Ben Cranes datter Cale har en stor rolle i det her. Hun spilles helt fantastisk af Dakota Fanning. I det hele taget spilles der godt. I en birolle ses også dejlige Kris Kristoffersen, som den gamle tyran og der ligger lidt konflikter og ulmer der. Jeg skal ikke her afsløre, hvad det ender i, men på det varmeste anbefale filmen, både for sin historie som handler om tro, håb og kærlighed i den sidste ende, og det er altid dejligt. Det kan fortælles mere el. mindre heldigt, men her gjort meget, meget fint, med gode skuespillere, ligesom den filmiske del er meget smuk – Så har du en eftermiddag – også selvom du ikke lige kender noget til heste – så se filmen! Og elsker du heste, er den et must!

1 thought on “Dreamer – Inspired by a True Story (2005)

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Virkelighedens heltinde - Mariah’s Storm

Der er lukket for kommentarer.