Bare bryster

tyra-banks-1-big.jpgHende her ville få trafikken til at gå i stå, hvis hun fandt på at gå uden BH, og selv med ville det være sådan, men det er jo de færreste forundt – Tyra Banks!

De er meget omtalt for tiden – det kan ikke undre nogen, at det er SF, der foreslår at de skal i fri dressur! – Jeg mener ikke, de skal. Jeg ville være meget ked af, hvis de blev afseksualiseret! Det er jo også det, det der gør det spændene mellem kønnene – men SF’ere vil nok også afskaffe det næsteefter – sex altså! Intet forbavser mig fra den kant!

Nu kan det så glæde mig, at både Frederikke og Anita bakker op, og heller ikke synes, at synet af svingende patter skal være det første, der møder os i en svømmehal. Hos Spacermaid, bliver emnet også belyst omend det handler om nøgenhed først og fremmet.
Tænk (Guderne forbyde det også), at mændene fandt på, at “kalorius” også skulle i “fri dressur”!

Nej så kan de lave een svømmehal (hvilket jeg så heller ikke mener de skal), hvor de kan lyste sig, men lad for alt i verden os andre have vores bryster i fred og blive fri for andres. Jeg har på min nu ret så grundige søgning rundt stort set kun fundet overfeministen Vibeke Manniche, der synes, det er en strålende ide. Lad os håbe, det dør ud igen lige så stille og bare bliver ved debatten. Og her er mere af den:

Blogarz, Fra Sofaen, Hans side

Jeg har jo tidligere talt om amning og skiften ble i det fri rum, her og der og allevegne, hvilket jeg ikke bryder mig om! Det hører ikke til allevegne i mit univers, og er for mig ikke meget bedre end ovenstående, men det er så endnu en diskussion, som var oppe for noget tid siden! Lige såvel som jeg synes, det er klædeligt, at tage en BH på også!

0

2 thoughts on “Bare bryster

Der er lukket for kommentarer.