Morgenkaffe uden mælkeskum

coffee_-_expensive.gif

Vågnede, og for en gangs skyld var det lige ved at blive lyst! Hm, jeg måtte have sovet godt og længe, men det var tiltrængt, så det var dejligt! Jeg fik nemlig aldrig den lur, jeg skulle have haft igår, men var faktisk aktiv hele dagen. Undervejs i min effektivitet fik jeg lavet en forkert bevægelse, så jeg endte dagen med at have ondt i ryggen. I håb om at få det til at forsvinde i natten, tog jeg en smertestillende. Men helt væk er det ikke.

Dagen skulle startes, og inspireret fik jeg trang til mælkeskum på min kaffe her til morgen. Jeg har sådan en fin ting, jeg har købt for nogen år siden i Netto. Den plejer at være rigtig god, men her til morgen nægtede “bæstet” selvfølgelig at makke ret og producerer den skum, jeg lige havde sat næsen op efter. Til gengæld fik jeg giabattaboller med varm ost, så det måtte så opveje det. Og kaffen smagte nu alligevel “bare” med den varme mælk! Men jeg sidder stadig og spekulerer på, hvorfor den mælkeskummer svigtede for første gang…..

Dagen skal bare nydes – ingen pligter idag! Jeg var dælme også flittig igår! Det er vådt og trist udenfor, så der er alt mulig grund til at hygge på sofaen, og så er der jo lige de der film, som ligger og venter. Hvis jeg får set, hører i det 😉 Ihvertfald god lørdag til jer.

2 thoughts on “Morgenkaffe uden mælkeskum

  1. Birgit – Jeg hyggede mig hele dagen igår! Lavede ikke noget som helst andet end, hvad jeg havde lyst til. Men sjovt nok, kan det godt komme over mig at rydde op og gøre rent sådan lige. Og så er det dælme med at få det gjort, mens ånden er over en \:d/

  2. Hej Deborah
    Håber det bliver en dejlig hyggeaften og at du må få en masse dejlig hvile.
    Julen har jo krævet en del kræfter af os, det kan jeg godt mærke.
    Håber jeg får smuttet forbi og ønske dig et Godt Nytår, det er ihvertfald meningen, om ellers helsen den holder…jeg passer lige lidt på mig selv, så plejer det jo at gå 🙂
    Lørdagshyggehilsen Birgit

Der er lukket for kommentarer.