Vægten her lige efter Jul – minus 300 g

girl_on_scaleopt.gifJeg har lige været i bad, og som følge deraf, skulle tøjet jo af. Vægten har været “skyet som pesten” her i Julen – det skulle den egentlig ikke, men jeg ville ikke være slave af den der.
Jeg har spist, hvad jeg har haft lyst til, men haft i baghovedet, hvad jeg har spist, og tilpasset det, så det ikke er blevet for meget. Dertil kommer, at jeg på intet tidspunkt har overspist. Heller ikke Juleaften. Sjovt nok, har jeg slet ikke lyst til det. Så måske jeg ikke lige har tabt mig vildt her over Julen, så måske jeg kan gå ind i det nye år ca. status quo, eller måske endda stadig i minus! Foreløbig hedder det altså ca. minus 300g – og så efter Nytår – FULD SKRUE!! Det er sgu okay synes jeg!

4 thoughts on “Vægten her lige efter Jul – minus 300 g

 1. Hej allesammen – Tak for de søde ord! Jeg er da også glad for det, helt sikkert. Men det rigtig dejlige er, at jeg føler, at jeg nu er nået til at punkt, hvor jeg ikke har behov for at spise så meget. Det er næsten det bedste… Men jo, det er sgu okay at tabe sig over Julen…. Igen tak for jeres hilsener, det luner rigtig meget! 🙂

 2. Hej Deborah
  Ja men det vil jeg ønske dig tillykke med, for det er simpelthen bare så flot at du ovenikøbet har tabt dig her i denne juletid.
  Jeg havde faktisk tænkt på dig og hvordan det nu skulle gå her i julen, meen det er jo ikke noget man ligefrem spørger om. Jeg glæder mig på dine vegne for jeg ved alt om hvordan det er med diæt og hvor lidt der egentlig skal til før vægten den peger i forkert retning. Du kan rolig være stolt over det for det er der alt mulig god grund til 🙂
  Hygge fra Birgit

 3. Hvor er det flot med minus 300 g. her i disse juletider 🙂 tillykke med det.

  Jeg skal vejes mandag d. 7. januar og er MEGET spændt på hvad min vægt siger 🙂

Der er lukket for kommentarer.