Varsel for 2008 og året der gik!

johndschapirohandicap.jpgFørst P-A. Graaberg på Eko-Montebello, i midten Mark Larsen på Pauls Pride og længst til højre Cathrine på Paramax – en af årets oplevelser på Galopbanen i John D. Schapiro Handicap

cathrine-og-louise.jpgCathrine og Louise – et billede siger mere end 1000 ord, og det her er et af dem, synes jeg!

Hvis det er et varsel, så er det et godt et af slagsen. At blive “vækket” på den måde, er noget, der (for mig) hører til sjældenhederne! Et smil og en udstråling, der slog mig fuldstændig omkuld. Ved nærmere bekendtskab blev den følelse kun forstærket og giver glæde! Hvad det ender med, ved jeg ikke, men lige nu tager jeg det, uanset som et godt varsel for året der kommer, året hvor jeg har sat mig for, at jeg skal ud og ride igen! Dette betyder også, at der skal speeeeed på med hensyn til at få de kilo af, så det kommer der, for jeg har lovet mig selv det, og det skal dælme være løgn. Jeg har været og jeg er “en sej kælling” ellers havde jeg ikke mit gode humør endnu!

img_5116opt.jpgEt af indtrykkene fra turen til Lolland her i sommer – Dannemare Kirkegård

img_6417opt.jpgLille Garbomis, som er en stor, stor glæde hver dag, og som trods sin alder på 15 år har det godt

Min bedste gave i år har været Finish First, som jeg har haft så stor glæde af, og som jeg holder så meget af. Jeg er Inge (Finish’ mor) dybt taknemmelig for, at hun fik mig ned og besøge ham, og lige så taknemmelig for, den modtagelse jeg fik i stalden af både Hanne og alle de andre – TUSIND TAK! Meget a pros pos, skal jeg op til Hanne imorgen til et lille glas, og følges med Inge derop. Også en stor tak til de andre piger, der er med i Finish for jeres søde måde at være på! Alt i alt har stalden, de dejlige heste og søde mennesker der, været en stor, stor gave for mig og er jeg sikker på, bliver det også i året der kommer. Giver jeg dem bare en brøkdel af, hvad de giver mig, så er det, SUPER! Jeg behøver ikke nævne alle oplevelserne på Galopbanen, som jo bare er en lang glæde hele sommeren, og som giver samvær med alle de søde mennesker både fra stalden og dem, som man så møder dernede også!

Læs mere og se flere fotos nedenfor!


charlotte-og-svetur.jpgCharlotte på sin “hottentot” – hun er en af mange nye venner fra stalden!

img_4885opt.jpgJockey Sara Slot, som jeg også har lært lidt at kende i året der gik, og som jeg glæder mig til at lære bedre at kende. Et af mine favoritfotos fra året der gik, omend det igen viser, at jeg SKAL have mig et kamera mere! Sara har været noget forfulgt af en slem skade – vi krydser alt for, at 2008 bliver et godt år for hende!

Min dejlige lejlighed er jeg dybt taknemmelig for også, hver eneste dag, og jeg føler mig stadig som jordens heldigste, at jeg fik den, og for at være kommet hjem, hvor jeg retteligt hører til. Det ved jeg nu, omend jeg ér glad for de år, jeg havde på Lolland-Falster, selvom det var vanvittig hårde år, så var de også lærerige, og jeg mødte også søde mennesker dernede og lærte en bunke om mig selv.

img_6752opt.jpg En af ufatteligt mange smukke solnedgange, jeg blev beriget med året, der gik!

Jeg var til bryllup to gange! Både hos Filip og Jum og hos Mariannes datter Sine og hendes nu mand Ulrik. Samme søde veninde, som Marianne er sørgede hun for, at jeg fik en af årets store, store oplevelser – Rolling Stones koncerten!

ladycatsus.jpg Dejlige venner er altid godt. Nogen holder ved, og nogen forsvinder. Her ved status er jeg jo nødt til at sige, at der er kommet langt flere dejlige nye venner, end der er forsvundet nogen. En enkelt er forsvundet, og hvorfor ved jeg simpelthen ikke, men sådan skal det så være. Til gengæld, har jeg jo så fået en masse nye venner, og dem glæder jeg mig til at lære nærmere at kende. Blandt vennerne er også de smukke heste, som der er i så rigeligt mål. Udover Finish er der jo mange andre dejlige væsener i stalden. De to nærmeste er Lady Hjort og Louise, som jeg har taget mig ekstra af, mens deres vanlige “mødre” er taget på solophold udenlands. Det kan jo på den led så kun glæde mig, for vi hygger os, noget så gevaldigt. Nogen kompensation må der jo være for at undvære Susie og Cathrine! De ses på billedet her sammen med Lady Hjort!

lui-i-padocken.jpgMaria på Derriere Lui, (trukket af Stella), som er en af staldens smukkeste heste – uden tvivl. En hest, jeg er kommet til at sætte stor pris på

Alt i alt, har jeg haft et dejligt år 2007, og jeg er sikker på år 2008, bliver endnu bedre. Der har været meget at været taknemmelig for, men der har skam da også været de ikke så sjove oplevelser. En god ven af far og familien blev ramt af sygdom, men er forhåbentlig ved at komme sig. Vi mistede et par dejlige heste – den ene var Marianne mfl.’s Tbird og det var selvfølgelig helt forfærdeligt, som det altid er, når sådan noget sker. En anden ven har også gennemgået store trængsler med sygdom i år, men heldigvis med rigtig godt resultat. Og året har skam udover 2 bryllupper også bragt en privat prinsesse Isabella og en Hans Christian – så det er vel alt i alt et okay år synes jeg! Det håber jeg dit har været også?

14 thoughts on “Varsel for 2008 og året der gik!

 1. Laaam – Jeg ved ikke mere, end hvad jeg allerede har skrevet!! Hvis du er SÃ… intreresseret i Marc, så synes jeg, du skal spørge ham selv.

 2. Laaam – Jeg vil ikke love dig, at sige til, hvis der kommer flere. Men du kan jo altid gå ind og kigge selv. Der kommer ihvertfald næppe flere før sæssonstarte i april igen. Og nej jeg kender ikke noget til nogen videoer nogen steder, men hvis jeg finder nogen, skal jeg sige til 🙂 Marc var ikke kommet slemt til skade. Han slog en tand ud, og så kan jeg ikke huske, hvad mere, men intet megaslemt. Men tjekkes skulle han.

 3. By the way, er der et sted jeg evt kan se nogle video’er med dem? ( nicolaj og marc) ?. Hvilken som helst side:D
  Tak!

 4. Ej, tusind tak for hjælpen! Sig endelig til hvis der skulle komme flere.
  Hvad var der dog sket med stakkels Marc da han blev kørt væk?

 5. Hej, jeg har før set nogle billeder af Nicolaj og Marc stott herinde, men jeg kan ikke finde dem igen:((
  Kan du hjælpe mig med evt at sige hvor jeg kan komme til at se dem? Det er ligemeget hvilke billeder det er bare det er med en af dem på .
  Hjælp!!!
  Tak for en dejlig hjemmeside.

 6. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Kold og klar morgen med blogstatusrunde

 7. Donald – Velkommen til! Dejligt du fandt herind! Det glæder mig altid, når folk kommenterer, og selvfølgelig er det en stor glæde for mig, når de værdsætter mine fotos, og så ganske især dem af hestene, som jeg har så kær. Du har helt ret Donald, det er en stor, stor glæde at være med til at passe så smukke dyr! Det kan ikke anbefales nok 😉

  Birgit – Du kan tro, jeg skal op og ride igen, om det så bliver det sidste jeg gør! Jeg har savnet det helt vildt i alle årene, og ikke tale om, jeg vil have muligheden lige under min næse, og ikke kunne p.g.a. noget så dumt som kilo, der jo skal af alligevel. Nej af skal de, og ud og ride det kommer jeg, det lover jeg dig!!! 😀

  Jane – Ja, det har været et begivenhedsrigt år for dig, det kan der ikke være tvivl om. Og nu bringer hvert år store glæder med ham den lille ny. Det er meget, meget spændende og en stor ting. God bedring med ryggen! Vi skal nok få dig fit igen, og kom du endelig efter mig med kiloene, det skulle glæde mig. For vi skal begge to starte sæssonen (for de uindviede – sæssonen på Galopbanen), som nye slanke kvinder!! Så Godt Slankt Nytår også til dig min ven 🙂

 8. Du kan tro at jeg nok skal JAGE dig med de kilo. Tror også at jeg står status quo med hensyn til vægten, men efter Nytår hvor der ikke er så mange fristelser, så får den gas. Jeg har gået med frygtelige smerter, – – nærmere ligget, for den blokade jeg kørte helt til værløse for i sidste uge, virkede i præcis 24 timer. Det var et “himmerrige”.
  Så kom Flemming hjem fra Kolding, hvor han havde været ovre for at sige farvel til en medarbejder igennem de sidste 7 år, som nu trængte til nye udfordringer.
  Da han alligevel var så tæt på grænsen, fik jeg ham javet til at fylde bilen op med goodies fra Tyskland, og træt og udkørt kom han hjem og syntes, at når jeg nu havde det så godt, så ku’ jeg jo også hjælpe med at bære ind, hvorefter jeg fik stukket en papkarton med vinflasker og noget slik i favnen.
  Hævnen kom inden jeg nåede inden for døren. Jeg var helt slået ud af smerter, tror det er et hekseskud, for det er ikke de samme jeg plejer at ha’ efter luftturen fra hesten. Det er bare surt at skal gå ind i det nye år sådan. ÆV. Og jeg drikker ikke engang noget selv. ÆV – ÆV.

  Det med at miste en ven er trist, men det ikke at forstå hvorfor, er endnu værre.
  Men husk, – – og det har du også her i 2007 opdaget, at hvor en dør lukkes, åbnes en anden.
  På gensyn på vægten i 2008. Jeg mangler stadig 4.5kg. før orchideen er i hus.
  Generelt har 2007 også været et godt år for mig når man ser bort fra rygsmerterne som begyndte i Dubai i marts.

  Filip fik sin Jum, http://www.zwicky.dk/bryllup og jeg blev “BEDSTE” for første gang til lille H.C. (Hans Chr.) og det må siges, at være det største der er hændt mig siden Filip kom til verden.

  En anden god ting var, at det viste sig at min meget fine (på papiret) galophest Thai Eleven viste sig ikke at være så stor en gedebuk, som vi anså ham for.
  Da han kom til Jägersro’s Dirt, tog fanden ved ham, og han bare FLØJ.
  Og jeg stod og råbte og skreg som en sindsyg og så ikke det lille trappetrin bag mig. Og vups- så lå jeg der med en brækket/forstuvet hånd, – evig lykkelig.

  Glædeligt Nytår til alle.
  Jane

 9. Hej Deborah
  Det lyder simpelthen dejligt, at du tænker på at ride igen. Glæder mig til at følge lidt med her på sidelinien. Kender din glæde ved de kære dyr. Ja helt ind i marv og ben-om man så kan sige 🙂
  Hygge Birgit

 10. Madame – Tusind tak, det glæder mig, at du nød turen rundt. Det var svært at vælge billeder, men jeg har jo så linket til en del. Så jeg håber, folk kigger links. Også i lige måde, det er altid hyggeligt, at kigge forbi ovre hos dig! 🙂

 11. Kære Deborah, det er dejligt, at se dit år i tekst og billeder og at læse, hvor meget hestene fylder i dit liv. Tak for et smukt kig ind i din verden og en del af det, du har oplevet i 2007.

Der er lukket for kommentarer.