A king and his castle!

finishfirst.jpg

Det er p.g.a. ham her, vi var der! Finish First! Han har sat sig i den grad i respekt hos “madammerne”, at de nu holder sig på respektfuld afstand af ham. Det betød, at da han hørte min stemme, kunne han komme over og hilse på, og få lov til det i helt fred og ro! Dejligt!

Smurt ind i mudder, men lykkelig – og så er vi andre det også! Dejligt at se ham. Vejret var med mig idag, og derfor kunne jeg komme til at tage nogen billeder. Skulle dog have taget de andre støvler på, som er lidt mere “terrængående”, for selvom der på de mest udsatte steder, var lagt ekstra fyld på, så måtte jeg bevæge mig, hvor der ikke er, og hvor der er meget vådt! Men som det ses, den smukke har det godt, og nyder livet!

2 thoughts on “A king and his castle!

  1. Birgit – Han er bare verdens dejligste, sådan er det! Jeg tror det næsten, at jeg også er hans største kærlighed – el. håber. 😡 Og jo, man vil jo meget gerne være sammen med lige den, det har du evig ret i 😉

  2. Hej Deborah
    Sikke noget med de Madammer…dejligt at de nu er sat på plads 🙂
    Jo…hvor er han bare dejlig og skøøønt at han reagerer, når du kommer: ).
    Jo, forstår ham jo så godt, for du må da simpelthen osse være hans største kærlighed…og hvem vil ikke gerne være sammen med den 🙂
    Hygge Birgit

Der er lukket for kommentarer.