Eva’s Tip – Bazzy Boy’s Blog!

Jeg mødtes først med Eva på Mattsons Rideskole og mens hun for rundt for at gøre sig klar, spurgte hun, om jeg havde hørt om den her australske galophest, der bloggede! Og nej det har jeg da ikke. Hun fortalte så lidt om det, og jeg måtte jo hjem og undersøge. Og nu har jeg fundet den Bazzy Boy’s Blog! Han er ikke aktiv i sporten længere, men det betyder ikke, at han er kedelig at læse om, kig selv!

0

2 thoughts on “Eva’s Tip – Bazzy Boy’s Blog!

  1. Nina – Tusind tak skal du have! Jeg glæder mig til at flere dejlige kommentarer og til at skrive videre om forhåbentlig spændende oplevelser i det nye år! Godt Nytår!! 🙂

    0
  2. Jeg vil bare lige ønske dig et rigtigt godt nytår. Jeg glæder mig til at følge med her hos dig i det nye år, og takker for det gamle.

    0

Der er lukket for kommentarer.