Perfekt punktum

img_7440opt.jpg

Var denne solnedgang, da jeg kom hjem, en super film i fjernsynet og en sms-besked, der lunede helt ned i tæerne, som dog var blevet en anelse kolde!

Filmen var Meet Joe Black, en dejlig, dejlig film, som står i min reol, så jeg hængte ikke ved den længe, for jeg skulle jo ind og skrive her! Men hvem kan ikke bruge en 1½ time sammen med Brad?? Bortset fra det, er det kvindelige modspil bestemt ikke at foragte heller!

Nu skal jeg have lidt at spise, og se min favoritsoap og bare slappe af.

Rigtig god aften til jer!

2 thoughts on “Perfekt punktum

  1. Frk. Bibo – Uha, det er han bestemt, og jeg har et indlæg om noget i den stil lidt senere! Igår aftes så jeg nemlig ranking af de 25 lækreste “Bad Boys” i hollywood” Uha 😮 Tak for rosen til billedet. Det er jo let at tage flotte billeder, når jeg får serveret sådan en udsigt! Også rigtig Godt Nytår til dig!! 🙂

Der er lukket for kommentarer.