Godt Nytår!


happy_new_year_2.gif

Den her er næsten lige så slem til at trække tårer, og er også meget traditionsrig, og meget Nytår, så her er den med ønsket om et RIGTIG GODT NYTÃ…R til alle blogvenner, staldvenner og bare venner i det hele taget, og til alle som har lyst til at læse med her på en Nytårsaftensdag. Det bliver i min verden ikke mere festligt end dette. Jeg håber, I er enige og vil nyde! Der er ingen andre, der har noget, der måler sig med dette, og derfor et britisk indlæg, fordi jeg holder så meget af det….

2 thoughts on “Godt Nytår!

 1. KajaDet smagte skønt altsammen ! Synes også det lyder til, at I skal have noget rigtig lækkert! Uhm! Ja, der var også været undtagelsestilstand her hele dagen. Garbo var dog ikke bange, men lige da det var værst omkring kl. 00 kig hun under sengen. Men kom hurtigt ud igen. Det er synd for dyrerne og især når de er helt skrækslagne. Sig til jeres venner, at de skal få noget beroligende til hunden. Det er bedre for den, end at være så opskræmt. Tak for alle dine søde hilsener i året der gik og på genskriv her i det nye! 🙂

 2. Hej Deborah.
  Håber du får et dejligt nytår og får valgt den “rigtige” menu.
  Vi skal have torsk til forret og oksemørbrad til hovedret.
  Heromkring føler vi os snart i undtagelsestilstand, der lyder bulder og brag rundt omkring. Bellis er ikke helt tryg ved situationen. Jeg håber næsten på, at vores gæster ikke har medbragt hund, for den er skræmt fra vid og sans når der bliver skudt af. Hvis den bliver hjemme, har den et sted i kælderen, hvor bragenen næsten ikke høres, så den er nok mere rolig der.
  Endnu engang godt nytår, jeg glæder mig til at følge din blog i 2008.
  Nytårshilsner fra Kaja

Der er lukket for kommentarer.