Kold og klar morgen med blogstatusrunde

img_7441opt.jpg

img_7442opt2.jpg

Ã…rets sidste morgen med latte og blogindlæg, er kold og klar! Flot, flot med en blå himmel, men også kold – el. har været ihvertfald. Bilerne dækket af frost og tagene ligeså. Det er plusgrader nu, men det har det tydeligt ikke været i nat. Og jeg der håbede på regnvejr, så de kunne holde deres kanonslag for sig selv. Jeg kan godt lide raketter, og synes de er rigtig flotte, men igen igår var der nogen, der synes, det var sjovt, at afbrænde noget, der gav så højt et brag, at huset hoppede på sin sokkel. For slet ikke at tale om den forfærdelige ting på Nørrebro! De skulle have nogen bank – helt seriøst!

På min runde savner jeg stadig Emmaline, som ikke har været i blogverdenen siden oktober! Hun skrev trofast næsten dagligt, og altid også hyggeligt og godt. Jeg har skrevet til hende på bloggen og også smidt hende en mail. Jeg er ærligt bekymret, men håber at hun “bare” er kørt lidt træt, men noget siger mig, at det ikke forholder sig sådan. Øv!

Madames kloge indlæg nydes altid, og er ofte inspiration! Som hendes status over året fik mig igang med at skrive min egen! Hun er også flink til at lægge kommentarer hos mig, hvilket jeg er meget glad for. Jeg ønsker mig mange, mange flere kommentarer fra alle derude i det nye år. Noget mere må kunne siges, godt eller skidt 😀 Så kom og “spyt ud”!

Marianne – løb et Eremitageløb – hatten af for det, og oplevede også mange andre ting i året der gik. Som os andre en blanding af godt og skidt, som de fleste år jo trods alt består af.

Søde Helle oplever det ubehagelige det er, når ens forældre bliver gamle, svage og syge. Det er ikke spor rart. Mange tanker og knus til hende i en svær tid, og forhåbentlig et godt Nytår med ingen smerter til hendes mor! Helle er også ofte forbi, og smider også ofte en hilsen, som jeg altid bliver glad for – tak for det!

Ella’s mand har været syg, men kommer sig i rekordfart – det er bare dejligt. Desværre har det slidt lidt på hende alt det der. Det er forståeligt, vi sender gode tanker om et helsebringende Nytår! Det er altid hyggeligt, når Ella kigger forbi og smider en hilsen!

Anita, har jeg haft mange hyggelige sludre med i året der er gået (MSN), og håber på flere i 2008. Hun er altid sød til at hjælpe hvis hun kan, og var den første i sin tid til at række hånden frem og hjælpe mig med mit banner. Tak for det! Nu kan jeg lidt mere selv, men behøver stadig hjælp engang imellem. Og hos Anita går jeg ikke forgæves. Tak for begge dele!

Birthe’s indlæg er altid hyggelig at læse, og mundvandet kommer på overarbejde, når man ser hendes dejlige mad! Jeg elsker at læse med, og det er der også andre der gør,for Birthe vandt fortjent en 4. plads i Blogprisen konkurrencen!!

Hos Husejer, får jeg altid nyttigt viden og hyggelige indlæg. Hun elsker tydeligt sine misser, og da jeg jo selv, ikke kan stå for dem, jamen så er det et must, at luske forbi derovre jævnligt. Idag er det Nytårsmaden det gælder – og som altid opfindsomt og lækkert!

Sister Bonde, er også en hyggelig og dejlig blog. Hun var under overvejelse med at ville droppe bloggeriet, men ombestemte sig heldigvis!

Liselotte
behøver jeg ikke nævne næsten. Hun var som vist nævnt før, årsagen til, at jeg selv fik en blog i sin tid. Og jeg husker tydeligt første gang jeg stødte på hendes blog. Det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig. At hun er til inspiration og glæde for rigtig, rigtig mange, afspejles af, at hendes blog, vandt blogprisen i år! Og det fuldt ud fortjent. Jeg ved ikke, om hun gæster mig, for jeg tror aldrig hun har lagt en kommentar hos mig (tilgiv hvis jeg husker forkert). Men som sagt før, skal en sådan el. flere være yderst velkomne.

Der er mange blogge og gæste, men der findes også nye hele tiden, og nogen hænger ved. En jeg tror, jeg kunne finde på at følge i det nye år foregår udenlands også – det er i Dubai! og faktisk er den første en jeg faldt over, mens jeg ledte efter, den det egentlig handlede om! Sådan kan det gå, de ser spændende ud begge to. You choose!

Nu vi er ved det udenbys:

Det har været morsomt og lærerigt at følge Claus’s liv i Kina, med hustru og datter. Nu vender de næsen hjem, men jeg tror bestemt, det nok skal blive lige så hyggeligt at følge, ligesom de andre derude i den store verden Tina i London, Jan på Filipinerne, Susan i Californien og Jakob i Bangladesh!

Og for det ikke skal være hygge det hele, har Ulla også en status over året der gik! Hun skriver bidende og godt, og det er altid spændende, hvad hun finder på.

Således en lille morgenrunde, som nærmest er blevet en frokost en af slagsen, mens jeg har forfattet den, men forhåbentlig er den læsbar alligevel. Jeg har en snert af hovedpine – kunne det være for meget computer?…..naaah! 😀

Ihvertfald tak for et spændende år i blogverden – glæder mig til 2008!

8 thoughts on “Kold og klar morgen med blogstatusrunde

 1. Peter VG – Tusind tak for din også! Dejligt at høre fra dig. Jeg ville rigtig gerne til Dubai en dag, og så skal jeg ihvertfald huske din gavmilde inviataion, hvis det nogensinde lykkes. Tak for de pæne ord – det glæder mig, at du kan lide bloggen, og jeg bliver altid glad for en hilsen her. Også Rigtig Godt Nytår til dig. 🙂

 2. Kære Deborah! Tak for din hilsen! Du skal altid være hjertelig velkommen – også hvis du skulle kigge forbi Dubai en dag. Dejlig blog du bedriver her på stedte. Rigtigt Godt Nytår til dig. Mvh Peter

 3. Kære Allesammen – Tak for jeres søde hilsener! De glæder mig! Jeg havde som det ses en dejlig aften, og jeg hyggede mig! Glæder mig til det nye år, ikke mindst her på bloggen! Der kan hele tiden læres nyt og bliver det – det er da spændende! Vi ses her i blogland og så håber jeg, at I også har haft en dejlig aften.

  Iøvrigt var det noget rigtig skidt med de rejer! Garbo blev dårlig af dem og kastede op, så det var en ynk 🙁 Hvorfor ved jeg ikke, men faktum var sådan, så det kan vi altså ikke!

 4. Tak for i år Deborah og dine altid interessante indlæg. Hvad end du vælger som nytårsmad, så håber jeg det bliver godt og du nyder det.

  Stik Garbo en reje fra mig og kattene 😉

  Godt nytår

 5. Selv tak Deborah jeg er også glad for dine kommentarer på min blog. Tak for ønsket om bedring af min mors tilstand.

  Jeg håber, at du får et dejligt 2008. Godt Nytår.

 6. Tak for i år Deborah og rigtig Godt Nytår til dig også. Får du brug for hjælp igen, så smid endelig en mail og så kigger vi på det 😉

  Pas på dig!

Der er lukket for kommentarer.