Nytårsnydelser!

nytarsmiddag.jpg

Uhm som jeg dog har hygget mig! Middagen endte med, til forret at spise sen frokost og meget tidlig forret – Den omtalte rejemad. Smagte godt! Jeg besluttede mig for, at hovedretten skulle være laks – nu havde jeg købt den, og det smager! Den blev bare stegt som det sidste og serveret med kogte kartofler og broccoli. Det spændende var saucen! Jeg har før brændt nallerne på en sennepsauce, så jeg gik meget forsigtigt til værks, omend jeg eksperimenterede. Jeg snittede løg og hvidløg fint, og dampede/svitsede i minarine under låg til bløde og lækre. Her var det nye krydderier sneg sig ind – el. nye og nye, men på den måde. Salvie og estragon! Ikke ret meget en tsk. estragon måske og en halv salvie. Men det gav smag! Dertil kom salt og peber (hvid) og så måske ialt en tsk. sennep – ikke mere ihvertfald. Og ikke noget fancy -helt almindelig sennep. Der blev ikke sparet kalorier iaften så et skvæt piskefløde kom der også i den iøvrigt opbagte sovs! Uhm! Det anbefales!

Mens jeg sad her og skrev, blev jeg enig med mig selv om, at jeg skulle teste chokoladen, jeg fik til Jul. Toms fyldte – Uhm! 4 stk. har jeg fået til kaffen og de var bare gode! Så nu vil jeg gå ind og finde ud af, om jeg skal se fjernsyn el. jeg skal se en af de film, der ligger og venter, og drikke resten af mit boblevand.

De skyder så det vil noget, og Garbo er ikke utryg, men hun kigger noget over det. Jeg hygger mig, men kunne godt undvære det. Søde venner og veninder har ringet og skrevet – tak for det, det er dejligt, at I tænker på mig, og søde blogvenner har sendt søde hilsener. Jeg laver et “opsamlingsheat” imorgen og svarer jer alle der. Jeg synes ikke, det er spor slemt at fejre Nytåret alene i år. Sådan har jeg ikke haft det hver gang, men som mor sagde, i princippet er det jo Nytår hver dag. Jeg håber, I har en lige så dejlig aften som jeg!