Nytårsknald og teknik

img_7510opt.jpg

img_7494opt.jpg

img_7496opt.jpg

Knald var der nok af! Og flotte raketter, da vi nåede kl. midnat. Hold da helt op. Jeg har jo, som I har set før panoramaudsigt her, og det kommer i høj grad til sin ret en aften som igår. Mig store klovn opdagede da lige nogen indstillinger på kameraet, jeg ikke har brugt før, men nu blev det prøvet, og man kan da ane, hvad det er. Men det yder jo ingenlunde synet retfærdighed, så flot det var.

Jeg kom da også til at tænde for min video, og blev så forskrækket, at jeg skyndte mig at slukke. Mig store klovn, for det virker faktisk rigtig godt. Og jeg har fået et splitsekund med af festfyrværkeriet. Men nu ved jeg det, og det skal da bruges en anden gang. Og det skal dælme også prøves på banen! Jeg har bare slet ikke tænkte den mulighed før! Ja, ja bare kald mig tosset – “Rom blev ikke bygget på een dag”, men bare vent! 😀 Ihvertfald var det helt fantastisk her, og de gav den “fuld skrue” i en times tid, og så var det sådan set overstået. Men de havde jo så også skudt det meste af dagen, og der er vel også ende på deres lagre af krudt 😉 Nedenfor mine to sekunders fyrværkeriklip 🙂 Næste år skal I få, skal I!

8 thoughts on “Nytårsknald og teknik

 1. Det lyder som en god ide med videoklip. Det har jeg slet ikke tænkt over. Jeg fik slet ikke nogen gode fyrværkeri billeder. Sidste år fik jeg et par gode, med det gamle kamera, jeg har ikke fået sat mig ind i det nye og fjumrede alt for meget. Jeg må ud i natten med mit for at se resultatet, for der er jo ikke blitz på når man filmer vel?

 2. Så skal du huske at finde tålmodigheden frem til næste år, for det tager a f s i n d i g t laaaaang tid at uploade 😉

  PS. jeg tror dit nytårsfortsæt skal være, at være lidt mere nysgerrig og videbegærlig mht. det kamera. Du begrænser dig selv ellers :d

 3. Michael – Ja det er synd, men pyt, så tager jeg revance næste år 😉 Nu har jeg jo opdaget, at det kan lade sig gøre \:d/ Og ja det øverste billede viser da noget af min panorama! Tak for din hilsen!! 🙂

 4. Ja, det var bedre. Synd videoen er så kort…
  Især det første af dine fyrværkeribilleder kan jeg godt lide… Det giver en god fornemmelse af den udsigt du har haft til hele fyrværkeriet.

 5. Man kan ikke se videoklippet. Den skriver bare:

  “We’re sorry, this video is no longer available”

  Og går man ind på YouTube, lyder beskeden:

  “This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender’s friend request”

  Det lyder som om du har en “brist” i dine YouTube indstillinger?

Der er lukket for kommentarer.