Yndlingsrestemad

img_7514opt2.jpg

img_7515opt2.jpg

Dagens måltider skulle være lette. Jeg er som nævnt træt. Og nu skal jeg snart i seng, hvis jeg skal holde mit løfte om at komme i stalden imorgen. Det har jeg da tænkt mig. Skal ned og se til de kære venner der. Der har jo lige været en pause.

Aftensmaden blev nem, takket være en rest kartofler fra igår, som blev braset sammen med løg, hvidløg, karry og timian! Til sidst blev der tilsat broccoli også rest fra igår, og så tilsatte jeg 2 æg pisket med en anelse fløde – det var aftensmaden og det er enkelt, men jeg elsker det!

5 thoughts on “Yndlingsrestemad

 1. Birthe – Tusind tak skal du have! Og i lige måde! Jeg håber på mange kommentarer i 2008!! 🙂

  Jeg er glad for, du kan bruge ideen! Det smager ihvertfald dejligt! Lad vide, hvis du prøver!

  Kh

  Deborah

 2. Hej Deborah!

  Godt nytår til dig, håber at du får et SKØNT 2008! Også tak fordi du er så flittig til at lægge kommentarer hos mig, når jeg er SÃ… dårlig til det!! Måske det bliver bedre i 2008 😕 :-”

  Det ser bare SÃ… lækkert ud og jeg bliver sulten lige på stedet……..jeg ELSKER broccoli, det skal jeg helt klart have afprøvet – tak for ideen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

 3. Pia og Madame – Det er ihvertfald en stor favorit hos mig, og noget jeg altid kan spise, har jeg kartoflerne klar! Og alt kan jo bruges til faktisk! Kun fantasien sætter grænser! 🙂

Der er lukket for kommentarer.