Så lyt dog og pokkers osse!

Beslutninger tages her i starten af det nye år. I et tilfælde, blev jeg overbevist om, at min første indskydelse var den rigtige. Det vidste jeg jo godt, men nu er det ihvertfald sådan. Prisen kan være alt for stor, for en kort glæde, oveni at det ville være et stort kompromis! Jeg har lovet mig selv, ikke flere af dem! Jeg kan da for hulen snart lære at høre efter? Nå, men bedre nu end aldrig, og ingen skade sket.

En god veninde har hornhindebetændelse, og må gå med briller (har som jeg kontaktlinser), og har ondt og alt mulig! Det lader til, at jeg er fået i sympati, i en grad, jeg ikke lige har lyst til. Ikke at jeg har hornhindebetændelse, men jeg har dælme noget, der minder om smerten som ved et bygkorn i det ene øje og hævet og alting er det!!! Det går sgu godt! Nu mangler det bare, at tandlægen (kl. 13), finder flere ting, der skal fixes der også, så er målet fuldt.

Alt i alt føles min krop som om, den kører “på pumperne” idag, og systemerne er i bund. Gad vide, hvorfor lige…men jeg skal da kun til tandlægen, og intet andet idag. Hvis jeg orker skal jeg prøve at få pakket Julen lidt væk her. Egentlig synes jeg, at jeg har haft for lidt glæde af min Julepynt i år. Føler som om, jeg lige har hængt det op…anyway, det kommer også til at tage mig lidt at få det væk. Alle kasserne ligger i kælderen…suk!