Nu er den forbudt

img_5055opt.jpg

Jeg undrede mig nu godt nok, da jeg stødte på denne, på min tur til min veninde på Falster. Og det gjorde jeg ret i, for nu er den blevet forbudt! Og retteligt så! Man kan jo ikke bare bruge Prinsessens navn, som man lyster. Den kommer fremover til at hedde Mary’s te bare!

4 thoughts on “Nu er den forbudt

  1. Hej Deborah..
    Jo teen den smager såænd ganske dejligt, selvom jeg jo sværger til “rooibush” teen, der jo ikke bliver bitter og som sagtens kan drikkes mange timer efter at den er lavet. Altså hvis den laves i en termokande der holder godt på varmen 🙂
    Hilsen Birgit

  2. Sister Bonde – Det er nemlig rigtigt, og for det ikke skal være løgn, havde de også “riven ude efter” Lille Prinsesse Isabella – den kommer så til at hedde “Isabella’s te”! De påstår de ikke vidste – den må de meget, længere ud på landet med :-” Jeg ved ikke, hvordan den smager, for jeg fotograferede den kun! 🙂

  3. Hvis det var helt korrekt, så skulle der stå: Kronprinsesse Marys te. Så fyldt med fejl, kan jeg godt forstå, at den bliver forbudt. Hvordan smagte den?

Der er lukket for kommentarer.