Så langt så godt….

img_7528opt.jpg

Kugler og andet pynt, er pillet af Juletræet. Alt andet Julepynt er taget ned, og står nu og venter på kasser. Jeg orkede ikke mere idag. Jeg har det rigtig skidt, og svimmel ad pommerne til er jeg også! Og så FRYSER jeg! Men nu har jeg da lige sat suppe over – nej ikke hjemmelavet Knorr’s den bedste – eller det ved jeg ikke endnu. Jeg skal fortælle, når jeg har smagt. Tomat med marscapone! Og ja jeg tæller! Den fylder ikke meget i regnskabet!

8 thoughts on “Så langt så godt….

 1. Trine – Tusind tak for din hilsen. Suppen varmede, men jeg har det desværre ikke bedre. Velkommen til iøvrigt!

 2. Husejer – Tak skal du have, jeg skal nok tage den med ro, og Julepynten ligger helt fint på spisebordet foreløbig! Også god weekend til dig!

  Kaja – Hm, nej det var en butik med bl.a. Noa Noa tøj, og en masse fede ting til boligen, smykker osv. Så blev det lagt sammen med en chokolade/delikatesseting, og kom til at hedde noget andet. Du kender godt det lille stræde lige ved kirken (gågade)? Den ligger el. lå tv. nede på den gade, du går ud til på modsatte side af vejen! Så har du lidt at gå efter. Vi satser på “livlinien”! 😀

 3. Kaja – Ja det er sgu træls! :(( – noget under udvikling – det er vist udviklet, men jeg ved ikke, hvad det er! 🙁

  Nej det er ikke hemmeligt. Det er den butik, der før hed Kristian P. i Nykøbing. Den blev lagt sammen med noget andet, og de havde også et site på nettet, men jeg kan ved min død ikke finde den ligemeget, hvor meget jeg leder og søger. Samme gade som Helsam og vinbutikken.

  Det er et stort arbejde, også at pille det ned al pynten. Også fordi jeg skal hente alle kasserne i kælderen. Men det nås i mit tempo, sådan er det. Lige nu, skal jeg altså bare have det bedre.

  Jonna – Ja, jeg skal tage det med ro. Tror også, der er mange, der er syge.

  TUSIND TAK – for jeres God bedring ønsker! Vi må se, om det hjælper, men fortsæt endelig med at prøve 😀

 4. Tag den nu med ro du når nok at få det hele af vejen. Syntes der er mange der er syge så pas på dig selv.

 5. Ih hvor er det træls for dig lige nu. Mon der er noget under udvikling?
  Hvad er det forresten, jeg skal undersøge for dig i Nykøbing? Du kan da bare sende mig en mail, hvis det er noget “hemmeligt”
  Det er et stort arbejde at jule af, det går lidt trevent, men der er heller ingen forventniger i den forbindelse. December er en dejlig måned med lys og gran og pynt i det hele taget. Januar virker tit endeløs på mig.
  Du må have god bedring endnu engang, alle mine gode ønsker hjælper vel til sidst.

Der er lukket for kommentarer.