Træls, kold morgen

caught_in_storm_1.gif

Det er bidende koldt! Det går gennem marv og ben, og intet byder mig, at gå ud! Godt nok havde jeg sagt, jeg kom i stalden idag, og det var også meningen, indtil jeg fik feber igår. Det har jeg stadig! Ikke meget, men sløj og mat i det er jeg. Dertil kommer det dumme øje, som også stadig driller! Og helbredet kommer først. Jeg har også noget Julepynt, der kalder på mig, og nogen blomster og lidt, der også skriger på lidt pasning her. Nu får vi se, hvor effektiv, jeg er. Men lidt skal der da nok blive gjort.

2 thoughts on “Træls, kold morgen

  1. Trusru – Jeg hundefryser!!! 🙁 – Jeg må vist hellere gå ud og lave mig en ~o)!

    Med hensyn til tidsrøveren, har jeg faktisk ikke været slem idag – jeg er svimmel, hvorfor det helt giver sig selv, at jeg ikke gider sidde her for længe! :-” Tak for God Bedring hilsen! :)>-

  2. Ja, det er dælme koldt i dag… jeg har været ude.. Øv..

    God bedring.. i øvrigt..

    Pas på tidsrøveren nummer 1, computeren… Smiler

Der er lukket for kommentarer.