Kuldeafsavn

Liselotte undværer tulipanerne, og jeg undværer gladeligt mælken for at undgå at gå ud i kulden! Så må de kalde os sarte, og alt, hvad de lyster, jeg kan ikke lide den bidende vind og SÃ… meget kulde! Jo, havde jeg et automobil til min rådighed, kunne jeg nok lige overkomme det. Men med feber og ingen hjul udover cyklens, så bliver jeg inde.

Vågnede klokken meget tidligt. Tænkte at nu kunne jeg jo så passende få gjort et indhug i Harry Potter, som ikke helt har fået den fortjente opmærksomhed. Og ganske som ventet, når jeg først kom igang med at læse, så nød jeg det jo meget, og fik gjort et anseeligt indhug i den. Regner med, at der ryger mere i løbet af dagen. For nu er det rigtig spændende! Jeg fik dog behov for en lur mere, og er vågnet igen for ikke så længe siden. Feberen lever desværre endnu, så jeg er bare sådan småsløj!

Heldigvis var der lige mælk nok til morgenkaffen, og den sidder jeg så med nu, og har jeg set Top Gear ! Jeg tror, det bliver en meget stille dag idag! God Weekend til jer!!