Svimmel i snevejr

snow_road-winter-xsopt.jpg

snow-5u2wopt.jpg

Jeg har ligget på min sofa hele dagen. Kun lige opstået for at gå i bad, og hente lidt mad. Svimmel er jeg, og utilpas, sådan lidt kvalm! Det er det, og så feber! Men det er jo nok. Har ikke engang, som jeg plejer luftet ud, og været en tur på altanen. Af samme grund har jeg først her til aften opdaget, at det har sneet, og er rigtig vintervejr nu! Da jeg ikke har været ude, ja så har jeg ingen snebilleder, men godt, at jeg så kunne låne! Det eneste, jeg har bedrevet er at se før omtalte film, som var rørende i en grad, så det tog mig lang tid at bekæmpe klumpen i halsen. Jeg kan ikke tage, at se dyr der lider!
Lidt aftensmad fik jeg også, og nu skal jeg bare slappe af, og måske læse lidt mere…

snow-winter-grasopt.jpg

icicle-pictureopt.jpgFotos lånt hos Bigphoto.com

2 thoughts on “Svimmel i snevejr

  1. Maltesen – Tak skal du have, det er jeg klar over. Havde bare ikke lyst til at gå ud. Mere p.g.a. kulden end at det var glat, men mest fordi jeg ikke har det godt.

  2. Du kan sagtens bevæge dig uden for uden at komme til at ligne Bambi på glatis, da skøjtebanen er omdannet til almindelig sne samt det, der nu kommer ned fra himmelen i disse timer.

    God bedring 🙂

Der er lukket for kommentarer.