Tosset tastatur

Jeg har ikke lavet meget idag. Set fjernsyn og set “Det vilde ræs” som jeg ELSKER! En film fra min ungdom – om en af min favoritbiler – en Pontiac Trans Am – jeg bliver helt blød i knæene bare af lyden. Desværre er det også sådan en, man bliver ruineret af, at køre i.

Udover det, har jeg læst Harry Potter. Havde den stationære tændt efter jeg havde gjort rent på skrivebordet. Men intet spildt, men jeg kan måske være kommet til at trykke på noget? Mit keybord er gået amok. Underlige tegn viser sig, når jeg prøver at skrive noget. Bl.a. giver “Back-space” knappen +’er forlæns??? Jeg har genstartet, skiftet batterier, trykket på re-setknappen underneden, alt uden held – HJÆÆÆÆLP! 😀

Desværre har jeg det ikke overhovedet bedre. Til trods for febernedsættende pamol, er feberen steget, og jeg har hovedpine og er mat og sløj! Øv!

4 thoughts on “Tosset tastatur

  1. Pia og Tina – Jubiii, nu her til morgen og jeg tænder, så er alt som “før krigen” – Thank God! Jeg haaader også når der går “ged” i det. Heldigvis har jeg mange gode hjælpere i jer derude – Tak for det, og for at I reagerede. Jeg ved ikke, hvad der var galt, men væk er det, og det er hovedsagen. Også tak for god bedring hilsener.

    Kaja – Jeg er også træt af det. Nu er feberen da faldet, men jeg har en enerverende hovedpine lover jeg dig. Ja, jeg værdsætter i høj grad de dage, hvor jeg har det godt og det bare er hverdage. Man orker jo ikke noget, når ens hoved er ved at falde af! 🙁 Tak for jeres søde hilsener, det luner og hjælper at komme op til! Tak! 🙂

  2. Det gør mig ondt, du skal blive ved med at slås med dårligdom. Det er irriterende at være skidtmas. Så lærer man rigtig at værdsætte de “kedsommelige” hverdage. God bedring.

  3. Jeg har et bud:
    Nede til højre på din skærm, står der et sprog pc’en kører med… DK eller EN… du er vel ikke kommet til at vælge EN??? 😉 Det sker med mellemrum for mig.

  4. jaaaaak, jeg går altså helt kold når det der computernoget ikke gør som det plejer:( Håber du får noget hjælp fra en der kan, jeg må desværre melde helt pas.

    Kan du også lige ha en rigtig god bedring:)

Der er lukket for kommentarer.