Trættende

Det er ved at være trættende, at den her feber-svimmel-sløjhed holder sig. Den er der stadig. Jeg kan blive noget så megaindebrændt over mit helbred – ikke at de hjælper en dyt, men ikke desto mindre.

Ligeledes trættende, at der er visse personer, der ikke gider respekterer, når jeg siger, at jeg ikke har lyst til el. ønske om, at diskuterer noget, hvorfor jeg har lukket for kommentarer. Det er ikke fordi jeg er bange, el. godt ved ditten el. datten. Jeg har min holdning, og den falder i tråd med mange, som skriver, langt bedre om den slags end jeg, og som fokuserer på det. Det er sjældent, at jeg bevæger mig der, og det er ikke noget, jeg som hovedregel har har lyst til at diskuterer. Det har jeg aldrig haft stor lyst til og får heller ikke. Men det betyder ikke, at jeg ikke har holdninger. At skrive og svine mig til på den konto, kommer man ingen vegne med, og det er suverænt mig, der bestemmer, hvad og hvordan der skal debatteres el. ikke her. Sådan er det. Og kan man ikke lide det, jamen så er det jo let…. Man kan enten respekterer det og blive respekteret tilbage, men når man ikke gør det, jamen så gider jeg heller ikke have det her. Nok om det!

Jeg har ingen planer for dagen. Og sådan som jeg har det, godt det samme. Men jeg har da nok, jeg kan tage mig til. Mine blomster skal have noget vand nu, der er ingen vej udenom. Så det bliver minimum, der skal laves idag. Vi får se, hvad der ellers nås. Ihvertfald god søndag derude!

7 thoughts on “Trættende

 1. Trusru – Nej bestemt ikke rart! 🙁 – Nu har jeg kæmpet mig igennem indkøb, så må jeg vaske imorgen. Er helt smadret. Jamen jeg er en dårlig en at spørge, for jeg var lige begyndt at læse hans blog, da han holdt op. Bloggen hed “kontorchefen” og den var rigtig god, hvorfor det også er dødærgerligt, at han stoppede! Så ja, der har du misset noget, men da han har slettet helt, så kan du ikke engang læse baglæns! Det synes jeg jo så ikke han havde behøvet! 😕

 2. Oh my, det er ikke rart… Hvem er ham kontorchefen I taler om? Er det bare mig der har misset et eller andet..? 🙂

 3. Claus – Tak for din søde hilsen og opbakning! Vedkommende har skrevet før, og er tydeligt imod alt, hvad jeg gør og alt hvad jeg står for, og det eneste vedkommende gør, er at svine mig til hver gang. Det bliver vi altså ikke enige af. Folk jeg er den grad imod, holder jeg mig fra. Man må selvfølgelig meget gerne have sin mening også modsat min, men hvis man ikke kan udtrykke det respektfuldt, så står jeg af.

  Ja, det er synd Kontorchefen stoppede, men ja helt hans valg. Har svært ved at forestille mig, at slette min blog! Det tror jeg aldrig ville ske, men jeg ved det da ikke.

  Harry Potter er god indtil nu, men hvad ellers 😀 Jeg skriver om den, når jeg har læst færdig.

  Trusru – Tusind tak, nu er det gået over i en vild og inderlig hovedpine istedet for!!! 😮

 4. Sådan – så er det sagt – og du har ganske ret – bloggen er vores område og vi inviterer gerne folk ind – det er jo hele konceptet – men der er en grænse og som “blog-ejer” er det os der bestemmer – helt som f.eks ham kontorchefen der trak stikket ud i december – han slettede sin blog helt – og det var ham der bestemte og det var hans valg. Det var naturligvis synd han gjorde det – men det var hans blog og hans valg!
  Og god bedring – jeg har også den sidste Harry Potter til gode – ser frem til at kunne kaste mig over den.

 5. Mona – Tusind tak for din pæne ord, og velkommen til. Dejligt med nye kommentatorer!! Jeg er jo noget ked af, at høre, at du var sløj så længe, for jeg er også ekstremt lang tid om at slippe af med ting. Det værste er, at jeg lige har været syg. Jeg har ikke tid til det – har masser at lave, og ting jeg skal have gjort. Men ak og ve, det får vente. Håber dine god bedring hilsener gør sin gavn. 🙂

 6. Jeg har fulgt med her et stykke tid,spændende blok du har:-)
  Sådan som du har det med svimmel-sløj og feber..Sådan havde jeg det for et stykke tid siden – det tog næsten 2 uger, inden jeg var helt ovre det igen.. Der er også nogle der kommer hurtigere over det end jeg gjorde – Men det kan godt være en sej omgang:-)
  Jeg håber du hurtigt er frisk igen:-)

  God bedring:-)

Der er lukket for kommentarer.