Den nye bil

img_7539opt.jpg
Fars nye bil – Opel Corsa CDTI

Meget havde været oppe og vende, og enige var vi bestemt ikke far og jeg. Men det er hans penge og hans beslutning, og her er beslutningen så. Enig el. ej må jeg indrømme, den kører godt – rigtig godt endda – meget behagelig. Den har dog een stor fejl, og jeg forstår ikke, hvordan man kan være så klodset. For at låse baggagerummet op skal man låse føresiden op, som er den eneste måde at låse op på. Det er dybt åndssvagt!

Jeg fik handlet, og orkede ikke mere idag. Imorgen vasker jeg et par maskiner, og så er det det. Iøvrigt lykkedes det mig idag endelig at få firmaet til at sende pengene retur for køleskabet, jeg var nødt til at sende retur. Det betyder, at jeg kan begynde at kigge efter noget andet. Nu må vi se, hvordan jeg har det imorgen, for jeg skulle også kigge reoler og gardiner. Men jeg får bilen igen imorgen el. overmorgen så igen panik, jeg når det nok! Nu har det ventet så længe – og rart er det jo at have noget at glæde sig til. Og det har jeg! 🙂

0

6 thoughts on “Den nye bil

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Shop amok!

 2. Jamen det ér en pæn bil, og alting! Den mangler bare noget ekstraudstyr, som den anden havde. Far påstår så, at den her har noget andet – hvad har jeg endnu ikke opdaget 😕 Den har da den tyske kvalitet, helt bestemt. Med hensyn til låsen jo, så er det jo en slags centrallås, men der er intet nøglehul ved baggageklappen og man kan således kun åbne ved føresiden!!! 😮 Ret så tumpet, når man kommer med sine varer! Hvordan man kan være så dum, fatter jeg ikke :-??

 3. Jamen sikken lækker bil, den bliver du jo helt vild med at suse rundt i. Tillykke til Farmand og osse til dig som jo får glæde af den:)
  Hygge fra Birgit

 4. :)>- Rigtig fin bil og ja, opel er ikke så ringe trods alt. Er der ikke centrallås? Det lyder også meget mærkeligt i mine ører, at du skal låse fører døren op først.:o

 5. Det er jo en fin dyt. Jeg synes, den ligner vores Stilo meget.
  Det har taget sin tid, at få firmaet til at tilbagebetale dine penge.
  Hvad er det for reoler, du skal have? Der er meget at vælge imellem.
  Går det fremad med helbreddet?

Der er lukket for kommentarer.