How American am I?

Set i realtion til virkeligheden, er det jo ikke rent skudt forbi:


You Are 51% American


Most times you are proud to be an American.
Though sometimes the good ole US of A makes you cringe
Still, you know there’s no place better suited to be your home.
You love your freedom and no one’s going to take it away from you!

5 thoughts on “How American am I?

  1. Maltesen, du er en klovn. Hodja skriver en masse fornuftige og kritiske indlæg. Desuden indhenter han (de) en masse information fra udenlandske medier som ikke bringes i Danmark. Påstanden om borgerkrig er tumpet. Det er ganske simpelt forkert. Der er én som ønsker det, og nogle få som mener at det vil ske, men som ikke ønsker det.

    Til gengæld er det ret normalt at se dig kommentere derinde, hvor de fleste kommentarer er on-liners der består i at svine Hodja til.

    Skal du nu også til at lege tankepoliti på Deborahs side? Synes du ikke, at du har travlt nok med i forvejen at modarbejde det samfund og det demokrati som har favnet dig alle dine dage?

  2. Maltesen – Okay tusind tak for tippet! Ja, det virker meget som bare kopiering! Det har du ret i! Nu har jeg slettet linket, som ikke er nødvendigt – og rettet mit navn 😉

  3. Hej Deborah

    Du skal passe på med at “reklamere” for “Hodja”, da vedkommende huser personer, hvor de fleste taler om at føre borgerkrig muslimerne. Det er den retorik, som der føres på den blog. At jeg fandt, at du havde lavet link derover, skyldes først og fremmest, at jeg sidder og holder øje med, hvad der foregår på den – ordet “blog”, vil jeg ikke bruge, da vedkommende stort set kun kopirer fra medierne, sætter sine læsere til at håne muslimerne, komme med opfordring til borgerkrig osv. Det er bare lige så du ved, hvilken type “blog” der i virkeligheden er tale om. Desuden er der heller ikke nogen, der ved, hvem der står bag den.

Der er lukket for kommentarer.