Opråb til Blogspot.com bloggere!

Nu sidder jeg der igen!! Jeg kunne forleden sagtens lægge en hilsen her hos Margrethe! En ny blog, jeg er begyndt at læse med på, og også kommenterer. Nu har hun – med vilje el. ikke fået slået funtionen fra, hvor den beder om et kaldenavn og hvor man så kan udfylde med sit website. Hos Margrethe, kan man nu KUN lægge en hilsen hvis man er i et blogsystem. Blogspot, WordPress osv. Jeg har en WP blog men på eget domæne, og det gør forskellen – jeg kan ikke lægge en hilsen. Så hvis I vil have kommentarer, så vær sød og tjek jeres indstillinger!

0

16 thoughts on “Opråb til Blogspot.com bloggere!

 1. Ja, der kan ske mærkelige ting, når man sidder og roder og ikke lige tænker sig om :d – men kig ind på margretheshjoerne.dk 🙂

  0
 2. Margrethe – Næh 😮 – vi undrede os jo noget, men skidt med det, bare du får lavet om igen, og ja da – kommer da helt sikkert forbi 🙂

  0
 3. Sorry :”> Jeg ved ikke, hvornår jeg har fået ændret i indstillinger så du/I ikke kunne kommentere hos mig. Nu tror jeg nok, jeg har fået ændret, så alle kan skrive hos mig igen.
  Håber I kommer forbi igen 😉

  0
 4. Catarina – Hm, tak jeg må være blevet svagsynet så også, jeg synes ellers jeg kiggede grundigt. Men nu har du så skrevet til hende! Godt nok, så kan det være, der sker noget \:d/

  0
 5. Birgit – Nej jeg kan ingen email finde – har prøvet 🙁

  Claus – Vi er helt enige – det er pisseirriterende, for at sige det mildt 🙂 Det er jo ikke fordi, jeg ikke kan oprette (el. ikke har) en googlekonto, men det er princippet, og desuden vil jeg jo gerne reklamerer for min blog, når og hvis jeg nu endelig bevæger mig rundt derude.

  Miri – Velkommen til! Du har iøvrigt skrevet adressen til din blog forkert – det retter jeg, men hvis din blog er denne – så er der noget ravende galt derovre??? 😮 Ser ud til, at du skal have nogen til at kigge på den evt.

  0
 6. Tak for oplysningen. Jeg er ikke vildt teknisk begavet, men tror da alle kan kommentere på min blog.. Jeg vil da tro , at alle blogger gerne vil ha at alle kan kommentere, og ikke vil udlukke nogle..

  0
 7. Det er faktisk ret irriterende – jeg har på fornemmelsen at det er blokker (læs Google) der vil have flere reklame kroner og derfor ikke vil lade os andre som ikke har en blokker blok være med.

  0
 8. NOPE..jeg kan heller ikke give kommentar ,for den del af kommentatorboksen er ” lukket land”på hendes blog. Ikke at jeg vil det- men kan realistisk heller ikke…Kan du ikke skrive til hendes e-mail? Men den findes måske heller ikke.
  Hygge Birgit

  0
 9. Nååå…jeg troede at alt der begynder med WORD…nååå, det er surt..det må være en fejl eller. Æv, troede lige jeg havde fundet ” de vise sten”..æv 🙁
  Hygge Birgit

  0
 10. Heyyy…lige inde og kigge hos Margrethe. Der hvor der i kommentatorboksen står: Log ind med din: BLOGGER/GOOGLE.Der er en “pil” som du kan trykke på og så vælger du: WORDPRESS og så er du klar til at aflevere kommentaren…Håber du ser hvad jeg mener, ellers skriv lige på min mailadresse…Vil så gerne hjælpe hvor jeg kan 🙂
  Hygge Birgit

  0
 11. Det kunne man for nogen dage siden, og hos nogen andre af slagsen, så muligheden findes – ja! Og som du siger, hvis Margrethe KUN ønsker fra nævnte “systembloggere” – jamen så er det sådan! Selvfølgelig!!

  0
 12. Det ser ud til, at man kan skrive sin webadresse, når man vil kommentere og så har man da på én og anden facon tilkendegivet sig selv. Jeg har ikke afprøvet det, så jeg ved intet med sikkerhed, men det kan være en mulighed.

  Men det kan jo også bare være, at nogle blogspottere simpelthen kun _ønsker_, at få kommentarer fra andre af slagsen og det skal man naturligvis respektere.

  0

Der er lukket for kommentarer.