Solskinsdrømme

v07aedxb_ritzcarlton05e.jpgRitz Carlton i Dubai – foto lånt hos Apollo Rejser

Med mine i øjeblikket “nedslidte batterier”, er en opladning i solen jo en oplagt tanke! Og muligheder er der nok af. Hm! Der er danske heste i Dubai, og gad jeg godt komme ud og se dem? Det behøver du vist ikke spørge mig om! Jeg har kigget lidt på mulighederne, og det ser fristende ud. Desværre er en prisliste for Dubai ikke sådan lige tilgængeligt, men billigt er jeg godt klar over, det ikke er.

Apollo har specielle tilbud for singler, altså hvor man ikke betaler ekstra for et eneværelse, og der var Hua Hin jo oplagt – og så se Jakob samtidig! Hm…..

Til gengæld har jeg også “et udestående” med venner i Californien, og dem har jeg faktisk også tænkt på, at besøge i året der kommer, men der skal jeg kun bruge en flybillet. Det skal jeg bare lige have vendt med dem! Så vi får se – uanset, hvad og hvornår – du hører det 😉

4 thoughts on “Solskinsdrømme

  1. Trusru – Ja, det vil jeg dælme også gerne. Var jeg “Rockefeller”, så gjorde jeg alle tre ting. Dubai først, så Jakob og så Californien. Meeeen det er jeg ikke, og i bedste fald bliver det Jakob el. Californien i år ihvertfald også afhængig af prisen.

    Madame – Begge muligheder er dejlige! Vi må se, og jeg skal nok fortælle, hvad jeg finder ud af.

    Catarina – Nej det lyder slet ikke tosset, jeg har skumle planer om, måske at holde Jul udenlands!

  2. Det lyder da ikke så tosset – glæder mig til at hører hvad du beslutter dig for. (Jeg gad også godt afsted igen 🙂 )

Der er lukket for kommentarer.